Kuigi Õhupallikeskuses antakse soovijatele pihku terve kataloog, üsna sarnane sellele, millest naised ilusalongis uut juuksetooni valivad, siis kõige minevam kaup on tavaline valge õhupall. Firmade logod on enamasti värvilised, valgele jääb see kõige paremini ja originaalilähedasemalt peale. „Ma ise soovitan teha logo valgeks ja panna see värvilisele pallile. Õhupallide värve, millele saab logosid trükkida, on palju erinevaid ja nende seast leiab kindlasti õige värvi. Õhupallist rõõmu tundja on lõpuks ju ikkagi laps ja neile sümpatiseerivad värvilised pallid palju rohkem,“ teab Kerstin oma kogemusest.

Lateksist õhupalle on kolme sorti: on tavapärased pastelsed, kristalsed ja metallikpallid. Ja neid ei kasutata üldse pelgalt laste silmade särama panemiseks. Väga sageli tahetakse õhupalle ka ruumikaunistuseks pulmades, sünnipäevadel, firmapidudel. Ka selle teenuse saab Õhupallikeskusest – seal pakutakse lisaks pallidele ja õhupallitarvikutele erinevaid võimalusi ruume pidulikumaks ja omapärasemaks muuta. Olgu need siis puntidesse seotud buketid, laealuse katmine hõljuvate värviliste pallidega või koguni õhupallidest vanikud. „Õhupalle ruumikujunduslike elementidena kasutatakse üha rohkem,“ on Kerstinil heameel.

Ka on võimalik tellida Kerstinit ja Nataliat üritusele õhupalle täitma ja laiali jagama. Lastepidude puhul saab kutsuda kohale õhupallimeistri, kes torulaadsetest õhupallidest erinevaid loomaskulptuure modelleerib. „Meil on selliseid püsikliente, kes alati külla minnes lillede asemel hoopis uue õhupallist figuuri tellivad. Siis katsume ikka iga kord uue ideega välja tulla,“ ütleb Kerstin.

Õhupallikeskuses antakse soovijatele õige värvi leidmiseks pihku terve kataloog, üsna sarnane sellele, millest naised ilusalongis uut juuksetooni valivad.

Võimalused ka üksiktellijale

Peamiselt on õhupallitrükk suunatud ärikliendile, kes soovib oma brändi tutvustada laiemale tarbijaskonnale. Trükkimisel kasutatakse siiditrüki meetodit, mille puhul trükiraami ettevalmistamine on kõige kulukam ja aeganõudvam tööprotsessi osa, seda tehakse täpselt ühtemoodi nii ühe kui viiesaja õhupalli trükkimiseks. „Mida suurem kogus, seda soodsam tükihind,“ nendib Kerstin. Aga kui rahas ei ole küsimus, saab kasvõi oma lapse pildiga õhupallid trükkida.

Õhupallikeskusest saab kaasa osta juba valmis trükitud palle väiksemates kogustes. On lillede ja liblikatega, täppide ja südametega. Laste seas on väga popid ka fooliumist pallid, kus on lemmiktegelased tuntud multikatest ja raamatutest, karupoeg Puhhist Hello Kittyni.

Õhupallikeskuse pallid on pärit Itaaliast ja USA-st, kvaliteet on garanteeritud. Pallid on looduslikust lateksist ja biolagunevad, mis tähendab, et kui need õhku lennates maanduvad kusagil põllu servas või metsatukas, lagunevad ilusti ära. Õhupallikeskuses on ka suur valik peotarbeid: värvilisi pabernõusid, paberkõrsi, vanikuid, pom-pom palle, siidipaberist laternaid, tordiküünlaid, salvrätikuid, lauakaunistusi ja palju muud. Kõiki tooteid on mugav osta internetipoest, tellides need lähimasse pakiautomaati. Peotarbeid pakutakse erineva temaatikaga ning toonides, nii poistele kui tüdrukutele, vanematele ja noorematele.

Suvine grillihooaeg on juba algamas, miks mitte alustada seda uute värviliste pabernõude ja õhupallidega.