19. augustil oli öölaulupidu, millest võtsid osa ka sõbrad Tõrvast, Tartust, Sangastest ja koolilapsed. Jaaniõhtud korraldasid Aakres külaselts, Kuigatsis külaselts ja Puka pargis rahvamaja.

Oktoobris toimus Aakre rahvamaja avamine, kus valla rahvas sai kaasa elada Voldemar Kuslapi meeleolukale esinemisele ning sügislaat kaupluse juures. Sai ju rahva poolt juba pikka aega soovitud turuplats valmis. Kadripäeva laat Aakre rahvamajas külaseltsi korraldusel, Kuigatsis igaaastane kabeturniir ja jõululaat Puka rahvamajas.

Aasta lõppes taidlejate jõulupeoga Aakre rahvamajas. Külaseltsi korraldusel toimus aastalõpupidu Aakres ning Kuigatsis toimus külamaja avamise aastalõpupidu. Kuigatsi külamajas on nüüd kaasaegne tantsusaal pidude korraldamiseks. Aakre ja Kuigatsi majad said remonditud projektidest saadud raha toetusel ja valla omaosaluse lisamisel.

Nende sündmuste korraldamine sai teoks tänu toetustele Rahvakultuuri keskusest, Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupilt ja Puka valla eelarvest.

Tänan kõiki taidlejaid, ringijuhte ja abilisi, ilma kelleta ei saa ükski sündmus teoks. Aakre rahvamaja avati oktoobris ja praeguseks töötavad seal juba ringid tublide juhendajate eestvedamisel.

Kaks laste tantsurühma; laste käeline tegevus, kus õpitakse ka näidendit ja proovitakse õmmelda endile esinemiskostüümid, segakoor U-tuur ning alates 3. veebruarist hakkab tegutsema ka võimlemisrühm. Esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 18.00-20.00 on võimalik mängida lauatennist.

Puka rahvamajas tegutsevad mees-ja naisansambel, memmede tantsurühm, segakoor ja 3- ndast veebruarist taas noorte loovtantsu rühm. 5. veebruaril kell 20.00 alustab tantsukursus Veiko Ratase juhendamisel. Puka rahvamajas on võimalus mängida lauatennist teisipäeviti ja neljapäeviti kell 18.00-20.00.

Uus aasta on alanud ja esimesed sündmu-sed on ka juba toimunud. Laululaagris osales 44 lauljat ja pühapäeval oli esimene ettelaulmine laulupeole pääsemiseks. Meie lauljatel läks hästi, järgmine proovikivi on 13. aprillil. Kolmapäeval toimus hariduskomisjoni ümarlaud ja täna, reedel toimub noorte ümarlaud. Tegevusi on palju tänavugi. Lähiajal saab kultuurikalender kokku pandud ja siis avaldame selle valla kodulehel.

Olete kõik oodatud osalema rahvamajades tegutsevatest ringidest ja sündmustest. Head sinise puuhobuse aasta algust Teile kõigile!