Tahame öelda talle ka läbi vallalehe tuhat tänu külarahva poolt ja soovida tervist ja jõudu meie keskel tegutsemiseks. Ka Ilse Aigrole suured tänud hoole ja vaeva eest, mis ta meie heaks teeb.

Külarahvas peab meeles oma juubeleid, mis lõppevad nulliga suure fotokaardi ja lillekorviga. 5-ga lõppevad juubilarid saavad lillekimbu. Muidugi koos külarahva südamlike õnnesoovidega.

Auväärsesse ikka üle 80 aasta jõudnuid õnnitleme lillekimbuga igal aastal. Peame meeles ka väikeseid ilmakodanikke ja nende vanemaid väikese meene ja lilledega.

Koolikülas on laululembene rahvas ja kõik kooskäimised mööduvad lauluga. Ilse hoolitseb laulusõnade eest ja Virve võtab õige viisijupi üles.

Tunneme väga puudust Heldurist, kes saatis meil kõik laulud pilliga ja laskis ka laulul kõlada. Olgu tal sealpoolsuses rahu igavesti. Aga elu läheb edasi.

Veel meie tegemistest.

Ühiselt lammutasime vana lagunenud maja küla keskel. Nooremad mehed olid saega hakkamas võsa lõikama. Teised kandsid risu lõkkesse. Suure töö tegi ära kraana-ja traktorimees.

Aitäh kõigile! Jälle tänu Vahuri organiseerimisele on meil korraliku kruusakattega Kasemäe tee, mida kasutab viis peret. Nendel on teeotsas ka korralik teeviit talude nimedega, mis hõlbustab juurdepääsu nii kiirabi- kui päästeteenistusele. Edaspidi tahame ka teisi külateid parandada, et saaks ka teiste talude juurde teeviidad pandud. Iga talu niidab ise ka teeservad ära, et küla ikka kaunis oleks.

Oleme käinud ekskursioonil Pokumaal, Nõiariigis, Maanteemuuseumis, Piusa koobastes, Munamäel ja isegi suusahüppetornis. Järgmisel aastal teeme kindlasti ka teatrikülastusi ja ekskursiooni.

Kuna eelmise juhatuse aeg sai täis ja nad ei soovinud uuesti valitud saada, siis valiti uus juhatus. Nüüd tegutseb uues juhatuses Helgi Ruusmäe, Anne Uibo ja Tiina Nukka.

Uue juhatuse korraldatud üritus leidis aset Cantervilla lossis Pikajärvel, millest võttis osa ka vallavanem! Arutasime tulevikuplaane ja istusime kohvilauas, mille kattis meile mõisaproua Saima.

Plaanid peetud tegime proua Saimaga ka väikese ekskursiooni Pikajärve Mängumaale. See oli väga huvitav. Vallavanemalt saime indu ja jõudu meie väikese Kooliküla elus hoidmiseks.

Ja varsti ongi jõulud! Soovin juhatuse nimel oma MTÜ Kooliküla Seltsile ilusaid ja rahulikke jõule. Et meid ei kimbutaks haigused ja et külarahvas oleksid sama tegusad, rõõmsad ja lauluhimulised.