Osaleti ka teistel nimekatel ratt avõistlustel nagu Tartu Rattaralli ja Tallinna Ratt afestival (maanteesõidud), samuti Rõuge Tuur ja Haanja 100 (maastikusõidud).

Klubi enamus võttis osa ka suurima osalejate arvuga Tartu ratt amaratonist. Ratt aklubi tegutseb edasi ka talvel. Võimalust mööda tegeldakse tõsisemalt suusatamisega ning plaanis on osa võtt a suusamaratonidest, millest suurim on kindlasti Tartu Maraton.

Kel veel huvi liituda ratt aklubi tegemistega, palun võtt a ühendust Kuido Karneriga odiuk@hot.ee. Klubi on korraldanud ka mitmeid motokrossivõistlusi Kose-Risti krossirajal.

Täname sel hooajal Kose AMK tegevust ja ürituste läbiviimist toetanud ett evõtt eid, inimesi ja organisatsioone!

2011. aastal oli põhjust rõõmu tunda tugeva järelkasvu üle. Kose AMK ridadesse kuuluv Kairo Katkosilt tuli 50cc klassis nii Eesti meistriks kui ka karikavõitjaks. Andreas Hiiemägi saavutas 65cc klassis Eesti karikavõistlustel 2. koha ja Eesti meistrivõistlustel 5. koha. Tublid sõidud on teinud ka suurematel tsiklitel võistelnud sportlased, samuti külgvankritega sõitjad.

Ka alanud aastal seisavad Kose-Risti krossirajal ees põnevad võidukihutamised: juba 7. jaanuaril algusega kell 11.30 EMV ja EKV etapp motokrossis ja 14. jaanuaril Kose-Risti krossiraja ümbruses EKV etapp talvises kestvuskrossis.