Paikkonna noorsootöö kuraatori Inga Jegorova sõnul  loodi mitmed huviringid, mida juhendasid vastava ala asjatundjad kodukandist. Pikemaajalisemateks huviringideks olid rulatamistreening, enesekaitsetreening ja kunstiring. Kord nädalas viis ekstreemspordisõpradele rulatamistreeninguid läbi seda spordiala harrastav Pala noormees Kait Kikkas ning enesekaitsetreeningut viis läbi politseinik Andrus Salu.

Vabatahlikuna hakkas ringijuhiks kohalik kunstnik  Signe Lelbret, kes maalima ja joonistama õpetas. Tulevases  elus hakkamasaamist silmas pidades korraldasime kohtumisi Jõgeva nõustamiskeskuse konsultantidega, kes õpetasid, kuidas kirjutada CV-d kõgkoolidesse ja töökohtadesse kandideerimiseks, viidi läbi karjäärinõustamist ja kutsesobivusteste.  Erinevatest töötegemisviisidest ülevaate saamiseks toimusid ekskursioonid Alatskivi päästekomandosse, Varnja piirivalvekordonisse, Jõgeva ilusalongi Duaal, Põltsamaa ettevõttesse E-Piim ja ajaleht Vooremaa toimetusse.

Noortele tutvustati ka erinevaid erialasid.

"Profülaktilisel eesmärgil - et noored teaksid, mida võib kaasa tuua seaduste eiramine - külastasime Tartu vanglat," rääkis Jegorova, kes töötab Pala vallavalitsuses sotsiaaltöö vanemspetsialistina. "Järgmiste ettevõtmistena on plaanis õpetada teadmisi ja oskusi kokandusest, sealhulgas tervislikust toitumisest, milleks on tarvis sisustada ka kööginurk. Idee on korraldada koolitusi ökonoomse majandamise ja etiketi teemadel ning viia läbi loenguid seksuaalkasvatuse valdkonnas ja üldse inimeste vaheliste suhtlemise alal. Ideede elluviimiseks taotleme raha erinevatest projektidest," lisas ta

"Mittetulundusühing soovib arendada tegevust noortekeskuses ja pakkuda noortele erinevaid huvialaringe ja tegevusi, mis suurendaksid noorte konkurentsivõimet ning tagaks, et nad tulevad iseseisvalt edukalt toime ka kodust kaugemal," ütles Jegorova.

Inga Jegorova sõnul on noorteühendusel hea koostöö Pala vallavolikogu ja vallavalitsusega, mis võimaldab noortel kasutada Pala kultuurimaja esimesel korrusel paiknevaid ruume ja loob soodsa pinnase erinevate tegevuste läbiviimiseks.