„Ostja poolelt vaadates läks Kännu Kuke turu I välihooaeg igati korda" tunnustas Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda seni veel Nõmme turu tiiva all toimunud uue turu rajamist. „Ostjaid ja müüjaid jagus, turg oli puhas, igal laupäeval toimus väike kontsert, pakutud aedviljade valik oli esinduslik ja mis peamine, taskukohane," lisas Kalda.

Ühiselt tõdeti, et eskiiskavandi järgi lamekatusega plaanitud turuhallid võiksid sarnaselt välilettidele olla viilkatusega, et tekiks ühtne ansambel ning annaks ka hoonete sees juurde õhku ja avarust. Üldjoontes on projekteerimine lõpusirgel ja kui volikogu investeerimistaotluse kinnitab, võib hanked välja kuulutada ja ehitama hakata.

Kui ilmataat lubab siis, rajatakse turuplatsile ajutine tasuta liuväli. Jõulu eel toimub kindlasti kuuskede müük ja kui müüjaid piisab, toimub ka jõululaat. Uuel aastal algab ehitus ja heal juhul saavad turuhallid kevadeks valmis.

„Mustamäe turgu kutsutakse rahvasuus „kännu turuks", ka „kännuka turuks", aga ametlikku nimetust ei ole veel lukku löödud," kutsus linnaosavanem Kalda mustamäelasi endi ettepanekutest teada andma.