Laadapäeval pakuvad Mustamäe turul oma tooteid lisaks kodumaise aedvilja, liha, kala, grill- ja kondiitritoodete müüjale ka umbes 30 kaupmeest käsitöö jmt laadakaubaga.

Kui kevadest saadik on igal laupäeval Kännu Kuke turul üles astunud mõni artist, siis kodukandi päevade raames saab turul toimuma terve kultuuriprogramm, kus lisaks Ott Leplandile ja Sulev Võrnole esinevad Mustamäe Laste Loomingu Maja erinevad kunstikollektiivid, meelt lahutab kloun Ummi, lapsed saavad oma kätega midagi valmis meisterdada ning lasta ennast näomaalingutega kaunistada (tasuline).

Pärastlõunal jätkub kultuuriprogramm Männi pargis, kus Tauri Tallermaa juhatusel astuvad üles lasteteater „Sõber", ansambel „Öösorr", Eduard Toman, Mait ja Mikko Maltis.

„Ees on ootamas pikad sügisõhtud ja külm talv. Sellepärast kutsun kõiki mustamäelasi nautima Mustamäe kuldset sügist, koguma energiat eelseisvaks tööderohkeks talveks - meeldiva kohtumiseni Mustamäe sügispäevadel!", kutsus linnaosa vanem Helle Kalda kõiki osalema kodukandipäevadel.