Kapa Rocki korraldajad on  kolm Kohila  noormeest  Martin-Erich Torjus, Hardo Hansar ja Peter Põder ansamblist Merwis. „Otsustasime Kapa Rocki nime elus hoida ja kontserti sama nime all jätkata," rääkis Martin Erich Torius. „Möödunud aastate jooksul kujunes Kapa Rockist Raplamaa suve üks oodatuim muusikasündmus ja meil on suur au seda traditsiooni edasi viia.

Ootame festivalile rahvast mitte ainult Kohilast ja Rapla maakonnast, vaid üle terve Eesti, " kinnitas  Martin Erich Torjus. Piletid hinnaga 3 eurot on müügil kohapeal.

Kapa Rocki  eesmärk on pakkuda kuulajatele kõrgetasemelist muusikat  ning tutvustada Kohilat kui loovat ja elujõulist valda. Siit on sirgunud mitmed tuntud muusikud nagu Birgit Õigemeel, Vaiko Eplik, Kadi Toom, Toomas Vanem, Paul Daniel jt,  Kohilas on muusikakool ja tegutsemas ka praegu mitmed bändid ning laulustuudio.

Lisainfo Facebookist ja kodulehelt www.kaparock.ee

Esinejad:

Ultima Thule

Ultima Thule on Kapa Rock´il üles astunud mitu korda. Tänavusel Kapa Rockil  on Ultima Thule tõenäoliselt tuntuim esineja. Bänd on tegutsenud aastast 1987 ja olnud 1980. ja 1990.aastatel üks Eesti mõjukamaid rock-bände ning on selle positsiooni suuresti säilitanud siiani. Kapa Rocki lavale astuvad nad kell 21.00.

Bedwetters -ainus sellesuvine live-kontsert Eestis

Ansambel Bedwetters  tutvustamist ei vaja. 2007 oli tõenäoliselt aasta, mil sai alguse selle bändi tähelend, kui võideti Noortebänd 2007, augustis esineti Kapa Rockil ning paar kuud hiljem saadi üleeuroopaline auhind MTV New Sounds of Europe. Mõned aastad tagasi andis bänd välja albumi "Meet the f#cking Bedwetters". Viimasel ajal on Bedwettersit rohkem kuulda olnud  Lätis, nende ainus selle suve ainuke live(laiv) esinemine Eestis toimubki siinsamas, Kohila Kapa Rock´il.

Aides

Bänd on esinenud Kapa Rockil ka varasematel aastatel.  Hiljuti albumiga välja tulnud Aides on suutnud looga "Unbelievable" hoida kõrgeid kohti telesaates Eesti TOP 7. Alternatiiv-rokki viljelev Aides andis hiljuti välja ka albumi.

Rosanna Lints

Akustilise osa peaesinejaks on saate "Eesti Otsib Superstaari" finalist Rosanna Lints. Rosannat saadab kitarril Kohila noor kitarrimängija Peter Põder.

Groundhog Day

Mitmete tiitlitega pärjatud Tartu/Ahja bänd Groundhog Day on võitnud Noortebändi, Tudengibändi konkursid ning lisaks jõudnud 2010. aastal Eesti Laulu finaali.

Merwis

Korraldajabändina astub üles Kohila oma ansambel - Merwis. Merwis on erinevate nimede ja koosseisudega olnud esindatud Kapa Rockil selle algusaegadest peale, mis omakorda on  tähelepanu vääriv fakt.

Hurmurid

Hurmurid on 3-liikmeline akustilist muusikat viljelev Raplamaine kollektiiv: üks poiss Kohilast, üks Raplast/Kehtnast ja üks Valtust.