Kohe, kui saal valmis sai, hakkasid muusikooli direktor Andres Teppo ja tema klaveriõpetajast abikaasa Eva Teppo siin korraldama kontserte - möödunud hooajal oli neid 38. Kontserdid on olnud tasuta.

2012. aastast oli aga kõigil võimalik läbi heategevusliku kampaania toetada esinduslikku saali uute toolide hankimist.

Keila abilinnapea Eike Käsi sõnul said oma panuse anda paljud kontserdikülastajad, kes muusikakooli poolt organiseeritud väga mitmekülgsetel kontsertidel käinud.

 „Need on olnud suured ja meeldejäävad elamused. Tänu taolisele ettevõtmisele on toolide fondi kahe aasta jooksul kogunenud märkimisväärne summa - 1477 eurot. Sellele kampaaniale on õla alla pannud ka mitmed Keila ettevõtted ja seda tänu Ensto Ensek AS endisele juhile Üllas Tähtile, kes võttis oma südameasjaks muusikakooli toolide ostmisel aidata. Tänaseks on ettevõtete poolt toetatud toolide ostu kokku 5550 euroga - Glamox 750, Harju Elekter 1800, Harju KEK 1000 ja Ensto Ensek 2000 eurot. Seega on annetuste summa kokku 7027 eurot, mis on kindlasti üle poole vajalikust summast. Puudujääva osa lisab Keila Linnavalitsus.

Linnavalitsus ja muusikakool on väga tänulikud kõikidele toetajatele. Toolide soetamiseks on välja kuulutatud riigihange, mille edukuse korral peaks juba maikuus muusikakooli saal olema sisustatud 180 uue tooliga ja me saame korraldada tänukontserdi kõikidele annetajatele."

Heategevuslikud korjandused toolide saamisega ilmselt ei lõpe. Hea akustikaga saal vajab ka head kontsertklaverit, mille hind on kordades suurem kui 180 tooli. Muusikud on valmis selle nimel tasuta kontserte andma ja küllap ka publik klaveri heaks annetama. Kui uue klaveri saame, pole kaugel ka aeg, mil Keila saab oma muusikafestivali.