Leili Pure on sündinud Puhjas, siin kasvanud ja koolis käinud. Lõpetanud Tartu Kujutava Kunsti Kooli ja ERKI-i. Praegu pensionärina on Leili Pure Kohtla-Järve lasteaia "Kirju-Mirju" kunstiõpetaja. Leili on olnud aastaid Kohtla-Järve Linnavalitsuse peakunst­nik ning töötanud Tallinna Tehnikaü­likooli Ida-Virumaa kolledžis õppejõu­na. Ka on olnud ta mentoriks noortele õpetajatele ning õpetanud Kohtla-Järve lastele märkama ilu. Leili pöörab suurt tähelepanu vene õppekeelega noorte lõimimisele Eesti ühiskonda.

Merike Lestal on lõpetanud Puhja Kesk­kooli, seejärel Tartu Kunstikooli maali ja kunstilise kujunduse erialal ning ERKI nahakunsti erialal. Nahkehistöös on ta teinud põhiliselt köiteid, külalis­raamatuid, auaadresse. Kuna Merike Lestal valdab ka kirjagraafikat, on tal palju töid tulnud teha ka kirjakujundu­ses. On kujundanud ja kirjutanud pidu­likke auaadresse nii kultuuriinimestele kui ka valitsusele. Merike Lestalil oli au teha Tartu Ülikooli juubeliteks kü­lalisraamatuid ja audoktoritele nahast auaadresskaani koos graafilise kujun­dusega. Lisaks on Merike Lestal teinud ka tahvel- ja ka monumentaalmaali, tinavitraaži, freskot ning gobelääni.

Anne Pärtel õppis 1974-1978 Puhja Keskkoolis. On lõpetanud Tartu Kuns­tikooli ja ERKI-i. Töötab Narva Kuns­tikoolis õpetajana. Osaleb iga-aastasel traditsioonilisel Narva Kunstipeol. Osalenud näitustel Tallinnas, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Narvas. Igal suvel vee­dab 2 kuud Puhjas.

Mirjam Heinloo elas Puhjas üheksa aastat peale ülikooli farmaatsia eriala lõpetamist ning töötas siin Puhja güm­naasiumis keemia õpetajana ja ka Puh­ja apteegis. Ka aktiivse joonistamise ja maalimisega alustas ta just sel perioodil. Peab ennast harrastajaks, kes professio­naalsemat õpetust saanud kunstnikelt Tartu Rahvaülikoolist. Edaspidi on end koolitanud alates 2000. a Tartu Harras­tuskunstnike Stuudios osaledes.

Suur tänu kunstnikele oma töid meie näitusele usaldamast! Täname ka Eeva Kukke ning Elli ja Kalju Märtsoni, kel­le erakogudest samuti kunstnike tööd meie näitusele jõudsid!