Näm-Näm Productioni moodustavad Eestis teada-tuntud harrastusvorstmeistrid Koit Kuusk ja Erkki Laidinen, kes kuuluvad ka Tapa Vorstifestivali korraldajate toimekasse meeskonda. Koit ja Erkki on käinud korduvalt erinevate meeskondade nime all võistlemas, seda nii Tapa vallavalitsuse kui ka Tapa Vorstifestivali ridades. Tänavune võit garanteerib aktiivsele grilliduole automaatselt priipääsu järgmisel aastal toimuvale Eesti meistrivõistlustele grillimises - Grillfest 2013.

Tandem oli võidukas Hallika õunavoorus ja fantaasiavoorus ning üldkokkuvõttes, lisaks võideti ka eripreemia. Klassikalises voorus tuli kõikidel võistkondadel grillida etteantud standardset õuna, fantaasiavoorus kehtis põhimõte "grillida võib kõike", kuid vastavalt võistluse temaatikale oli kohutuslikuks elemendiks õun. Fantaasiavoorus grilliti õuna nimega Tartu roos, mis oli täidetud hakkliha, suitsupeekoni ja ananassiga. Joogiks pakuti õunalimonaadi, magustoiduks õunatükkidega kohupiimakreemi. Näm-näm, ütleksid väga paljud selle peale ...

Täpsemat informatsiooni Eesti meistrivõistlustest õunagrillimises 2012 leiate siit: http://www.grilliportaal. ee/portal/eesti-meistrivoistlused- ounagrillimises-2012.html.

Tapa III Vorstifestival, mille korraldusmeeskonda kuuluvad ka Koit ja Erkki, toimub juba järgmisel aastal koos Tapa linnapäevadega 3. augustil 2013.

Tänaseks on grillimishooaeg aga paraku lõppenud, eduka grillimiseni 2013 aastal !