“Vist kõige suurem rumalus, mida ma Narva linnavalitsuses töötatud aja jooksul kuulsin, oli see, et abilinnapea ametisse tuleb suhtuda kui kingitusse. Kingitus saadakse tasuta, niisama, mina aga võin täie kindlusega öelda, et pühendusin esimesest kuni viimase päevani täielikult oma tööle ja teenisin oma palga ausalt välja. Mõningate otsustega hoidsin ma linnale kokku palju rohkem raha, kui ma ise teenisin. Need, kes mäletavad, millises seisundis ma mulle usaldatud valdkonna peaaegu kaks aastat tagasi üle võtsin, teavad, et kingitus see küll ei ole,” kirjutas Volkov.

Narva linnavolikogu liige, opositsioonilisi sotsiaaldemokraate esindav Jüri Raud tunnistas Põhjarannikule, et peab Volkovit talle eelnenud abilinnapeadest kõige edukamaks. Ning seda vaatamata sellele, et Raual olid Volkoviga üsnagi vaenulikud suhted, kuni selleni välja, et Volkov blokeeris Raua Facebookis ära, et mitte lugeda tolle pidevat kriitikat.

“Ent kui majandusmees ja valitseja ta mulle meeldis,” kommenteeris Raud. “Mulle ei meeldinud tema tegevuses vaid üks asi − oskamatus oma vigu tunnistada ja soov ilmseid möödapanekuid ilustada,” lisas ta.

Loe pikemalt Põhjarannikust.