Kell 14.00 on peo pidulik avamine. Sellele järgneb kontsertprogramm, mille käigus astuvad üles tantsuansamblid "Narva", ja "Flamante" ning vokaalstuudio „Singers Club".

Peo kõige maitsvam osa - legendaarne uhhaa Sergei Gordejevi ja Narva-Jõesuu kalurite poolt. Lisaks sellele võivad kõik külalised lasta hea maitsta kohalike toitlustusettevõtete poolt pakutaval šašlõkil ja muul maitsval.

Kella 16.00 kuni kell 18.00 toimub ETV saate "Lauluga Maale" salvestus. See on Eesti üks populaarsem ja vaadatuim saade. Tänavu laulavad koos Narva-Jõesuu elanike ja külalistega Eesti estraaditähed Gerli Padar ja Getter Jaani.

Õhtul rõõmustavad peokülalisi ansambel "Olgaklyosh" ja laulja Julia Kuusmets. Ansambli repertuaaris on vanad šlaagrid ja hittlood uutes originaalsetes arranžeeringutes. Ansambli "Olgaklyosh" koosseisu võib julgelt nimetada super-koosseisuks selle mõiste otseses tähenduses - suurem osa seksteti liikmetest on publikule juba hästi tuttavad sellistest ansamblitest nagu PX band, Yucca, «Meie inimene Havannal», VIAPRAM, Lemon Trees, ning paljudest teistest projektidest. Paljud inimesed kindlasti mäletavad Julia Kuusmetsa muusikalisest teleprojektist "Eesti otsib Superstaari" ja paljudest regionaalsetest ja rahvusvahelistest konkurssidest. Täna esineb Julia muusikalides, Vene riiklikus teatris Sankt-Peterburgi "Musik Hall" .

Olete oodatud Kalurite päevale Narva-Jõesuu 14.juulil kell 11.00 kuni kella 22.00!