Narva-Bark AS eraldas ja paigaldas betoonplokid, millest ehitati uisiväljaku karp. Viktor Istratovi sõnul on see firma väike panus oma kodulinna paremaks muutmisel ja kaasajastamisel.

Narva-Jõesuu linnapea Iraida Tšubenko ütles, et liuvälja rajamise küsimus on olnud aktuaalne juba mittu aastat, kuid tegudeni jõudsime alles tänavu tänu. "Siinkohal avaldan suurt tänu vabatahtlike, kes aitasid uisuväljaku loomisel, Pääasteametile ja Narva-Jõesuu Päästekomando komandopealik Aleksei Vinogradovile ning Narva-Bark AS, kelle osavaõtuta nii materiaalselt kui vaimselt ei oleks see hea algatus valmis saanud," ütles Narva-Jõesuu linnapea Iraida Tšubenko.

Liuväli on avatud iga päev ning kõikidele soovijatele tasuta.

8. veebruaril algusega kell 11.00 toimub liuväljal spordipäev, kus muusika saatel on võimalik lihtsalt uisutada või võtta aktiivselt osa sportmängudest. Päev tõotab tulla lõbus, kõik soovijad on oodatud.

Uisutamishuvilistel peavad kaasas olema oma uisud, Narva-Jõesuu linnavalitsusel on mõned paarid uiske, mida laenutatakse soovijatele oma võimaluste piires.