Narva-Jõesuu avab laupäeval suvehooja:

Kohal olid nii ETV-st Ago Gaškov ja Roman Kuznetsov, ajalehest Viru Prospekt Roman Vikulov, Põhjarannikust Ilja Smirnov, Narvskaja Gazetast Irina Kivimäe, Raadio 4 Aleksei Gorpintšenko.

SPA & Sanatoorium Narva-Jõesuu tegevjuht Karina Küppas ja Meresuu SPA & Hotel juht Kätlin Kuznetsova tutvustasid nende poolt pakutavaid teenuseid ning vaba aja veetmise võimalusi nii SPA siseselt kui ka korraldatavate ürituste näol.

Tänavu aasta 25. juulil täitub sanatooriumi, kui eesti ühe esimese peale sõda ehitatud sanatooriumi, 50 tegevusaasta. On oodata põnevaid juubelisündmusi.

Meresuu kutsub lahkelt külalisi oma põnevasse rannakohvikusse. Meresuu rannas on tänavusel hooajal oodata rida sportlike üritusi. Nagu näiteks juba traditsiooniliseks muutuv rannavolle turniir proffidele, kui ka Narva-Jõesuus uudne rannaragbi. Muusikalise poole pealt leiavad endale meelepärast aja veetmise võimalust nii klassikalise muusika kui ka jazzi ja popmuusika viljelejad.

Tänavuaastase hooaja avamise keskseks sündmuseks on "Noorte kultuuripäev", mis saab teoks tänu koostööle Narva-Jõesuu Spa-dele, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiale ja Narva Kolledžile. Linnlastele ja linna külastajatele püstitatakse Heledasse parki Kultuuriküla, esinevad tantsu-ja vokaalkollektiivid, püstitatakse seiklusrada ning palju muud põnevat. Tule vaata ja võtta osa !