Kolme tunni jooksul proovitakse erinevaid golfilööke, nii pikki kui ka lühemaid, tutvustatakse mängureegleid ja vastatakse küsimustele.

Üritust viivad läbi golfikooli treenerid Martin Toom ja Piret Peerna, kes tutvustavad golfimängu väljakul ja annavad ülevaate spordiala põhiaspektides. Jagatakse infot treeningute ning laste ja noorte uue pilootprojekti kohta, mille raames ootab osalejaid tore üllatus. Golfipäevale on oodatud lapsed vanuses 6-12 ja nende vanemad või saatjad.

Lastevanemate vahel loositakse välja 4 greencardi ehk golfiõpetuse algkursust ja laste vahel 4 ühekuulist golfitreenigut.

Infot treenerite kohta:

Keilas elav Piret Peenra (1972) oli enne golfimängu juurde jõudmist mitmekordne Eesti noorte meister ujumises ja Eesti meister moodsas viievõistluses, kuuludes ühtlasi NSV Liidu meistrivõistlustel pronksi saavutanud Eesti naiskonda.

Golfiga alustas Piret Peenra Austrias 2002. aastal, kus ta elas ja töötas 14 aastat. Austria PGA-ga (professionaalseid golfimängijaid ühendav assotsiatsioon) liitus ta 2005. aastal, olles esimene eestlasest naisgolfar, kes alustas professionaali karjääri. 2008. aastast on Piret Peenra Niitvälja Golfikeskuse professionaalne golfiõpetaja ehk PRO.

Ta on õppinud Tallinna Pedagoogilises Instituudis kehakultuuri ja Viini Ülikoolis sporditeadust, saavutanud golfitreenerina EOK III taseme ning täiendab end pidevalt TPI (Titleist Performance Institute) programmis, olles tänaseks saavutanud nii Golf Fitness Instructor kui Junior Coach 2 taseme. Piret Peenra on Eesti Golfi Liidu juhatuse liige ja noortetoimkonna juht.

Martin Toom (1982) alustas golfimänguga, kui oli 14. 2002 - 2007 kuulus ta Eesti amatööride koondisesse ja võitis 2007 Eesti meistrivõistlused löögimängus. 2009 esindas ta Eestit MM "Omega Mission Hills World Cup" Euroopa kvalifikatsioonis, saavutades koos Mark Suursaluga 18 riigi seas 7. koha. Martin on esimene eestlane, kes saavutas HCP taseme +1 2007. aastal. 2008. aastast töötab Martin professionaalse golfiõpetajana ja 2011. aastast on ta Eesti PGA liige. Ta on lõpetanud Soome PGA IV astme koolituse ja R&A kohtuniku koolituse ning lisaks on läbinud Soomes neljanda astme professionaalse treeneri kursused