Marksi hinnangul on võistluse juures oluline see, et esmajoones on eesmärgiks spordiharrastuse propageerimine ning lauatennise tutvustamine, mitte tulemused. «Sellest saavad osa võtta ka need õpilased, kes võib-olla mõnel teisel alal klassi või kooli esindama ei satu. Nõmme koolide õpilaste huvi lauatennise vastu on suurendanud ka see, et mitu kooli on soetanud lauad, kus õpilased saavad vahetunnis nii-öelda pinksi mängida. Samuti käivad paljud Nõmme spordiklubis lauatennisetrennis,» rääkis Katrin Marks.

Nõmme lauatennise ümberlauajooksu tulemused. 1.- 5. klasside arvestuses osales kokku kaheksa kuueliikmelist võistkonda. Võitja Nõmme põhikooli 5.a, teine koht Rahumäe põhikooli 5.c ja kolmas koht Nõmme gümnaasiumii 4.b klass. Neile järgnesid Kivimäe põhikooli 5.a, Rahumäe põhikooli 5.b, Nõmme põhikooli 2.a, Kivimäe põhikooli 4.a ja Nõmme gümnaasiumi 5.b.

Vanemas astmes ( 6.-9. klass) osales üheksa võistkonda. Esimene Nõmme põhikooli 9.b, teine koht Nõmme põhikooli 6.a ja kolmas Nõmme gümnaasiumi 6.a klass. Neile järgnesid Rahumäe põhikooli 8.b, Pääsküla gümnaasiumi 9. kl, Pääsküla gümnaasium 7. kl, Nõmme gümnaasiumi 6.b, Kivimäe põhikooli 6.a ja Rahumäe põhikooli 9. klass.

Korraldajad on tänulikud Tallinna haridusametile ja Nõmme linnaosa valitsusele toetuse eest.