Kunstnikud on oma stuudios kohal ja vastavad kõigile külastajate küsimustele. Müügil on stuudio kunstnike looming, samuti võib odavalt endale osta või lihtsalt saada pikemalt stuudiosse seisma jäänud töid. Väsinud külastajad võivad end turgutada klaasi- ja keraamikastuudio kodukohvikus.

Helina Tilga stuudio
Ka sellel kevadel avame Nõmme Kevade ajal Sihi 37 töötoa koos restoraniga. Paljud meie sõbrad oskavad juba oodata meie avatud uksi, sest suvevärvides tassid-taldrikud on väga kaunid, eriti kui neid oma käega saab maalida.

Kuna meie maja on vahepeal läbinud uuenduskuuri, on ruumi sellel aastal oluliselt rohkem ja halva ilma korral on kõik külastajad palutud meie ruumidesse. Sellel aastal kutsume huvilisi midagi ka savist meisterdama. Kuna kevad on ilusate lillede poolest rikas, siis neile, kellel seinal tühi koht, soovitame proovida oma kätt lilli maalides. Olen kõigil kunstihuvilistel oma oskustega abiks ja kõik saavad kaasa ilusa omatehtud kunstiteose. Samuti on võimalik osta endale meie toodangut.

Restoranipidajateks on ka sellel aastal Reet ja Alar, kes pakuvad gurmeehõrgutisi Gruusiast ja Türgist. Imelised road valmivad asjatundlike kokkade käe all, kes annavad ka liha marineerimise ja grillimise kiirkursuse.

Mõnusaks ajaveetmiseks on avatud raamatunurk, kuhu võib tuua ka enda kodust üle jäävaid teoseid, eriti lasteraamatuid. Kui mujal Nõmmel toimuvad samal ajal rahvarohked laadad, siis meie pakume rahulikku ja mõnusat suhtlust naabrite vahel.

Ja veel: kui kellelgi jääb üle väikelaste riideid, jalanõusid, mänguasju ja raamatuid, jalgrattaid, siis kogume annetusi Viljandi väikelastekodule.

Ootame teid 24. mail kella 11–18 ja 25. mail kella 11–16 Sihi 37.

Kadri Kaerma keraamikahoov
Kadri Kaerma koduõues (Lootuse pst 36) on sel aastal «Avatud aed» 24. mail kella 11–18. Sel aastal tehakse töötuba, kus maalitakse keraamilisi küünlakustutajaid, on ka suur «väljanäitus» keraamikast, kus kesksel kohal öökullid, mis olid ka Jaapani näitusel väga populaarsed, lastele on joonistusvõistlus, batuut, suur surimuri kirbukas, kõigile pakutakse ka suveköögis rammusat kodust seljankat.