Helina Tilk kutsub 28. ja 29. mail kõiki huvilisi oma töötuppa ja hoovi aadressil Sihi 37. «Oma kodukohvikus pakume suitsukala, kooki ja kohvi ning soovijatel on võimalik väikese tasu eest osaleda ka portselani maalimise töötoas. Kõike teeme koos perega,» tutvustas Tilk. Lisaks on avatud ateljee ning soodushindadega on võimalik omale soetada Helina Tilga vahvaid kunstiteoseid.

Kadri Kaerma, kelle kodu nimetati 2002. aastal Eesti kaunimate kodude hulka, nimetab oma hoovi aadressil Lootuse pst 36 segasummasuvilaks. «Külastajaid ootab seal ees sada keraamilist kassi ja kala. Lisaks palju lilli, suur hoov, lastele batuut ja kiiged ning samuti väike töötuba,» tutvustas Kaerma. Tema kohviku tõmbenumbriks on boršisupp. «Kavatseme suures pajas lõkkeplatsil suppi keeta ning suure laua taga seda siis külalistele pakkuda,» rääkis Kaerma. Ka tema kunstiteosed on neil päevadel kohapeal vaatamiseks ja soodushinnaga ostmiseks.

Juss Piho tutvustab huvilistele oma ateljeed aadressil Sambla 12, pakkudes sealjuures ka suupisteid, kohvi ja pirukaid. Külastajad saavad piiluda nii tööruumidesse kui vaadata ka valmistöid. «Loomulikult saavad kõik külalised töödega tutvuda ja soovi korral ka osta,» sõnas Piho.

Nõmme kunstnike hoovid on avatud 28. mail kella 12-18 ning 29. mail kella 12-16.

Nõmme Kevad 2011 täielikku programmi näeb siit.