Teatrihuviliste rõõmuks tegelevad NoTaFe suvekoolis seekord edasijõudnutega vana tuttav Sten Rudström ning meie festivalil esimest korda osalev Peter Stamer — esimene action-teatri ning teine teksti ja liikumisega. Peter Stameril valmib koos mõttekaaslaste ja mõnede õpikojas osalejatega festivali jooksul ka lavastus «For Your Eyes Only».

Nagu juba aastaid, saab vana sõbra Marco Bonissimo juhendamisel õppida žongleerimist ja akrobaatikat. Seekordses õpikojas liigutakse moodsa tsirkuseteatri poole. Õpetaja on vahepeal loonud oma tsirkuseteatri Stier ja asunud Amsterdami ülikoolis eesti keelt õppima. Uus jõud NoTa- Fe suvekoolis on ka Berliinis elav ja töötav soomlanna Heini Nukari, kelle õpikojas tegeldakse hääle ja liikumise koostööga. Teist aastat järjest õpetab improvisatsiooni Austraalia juurtega Andrew Morrish.

Tantsijate rõõmuks saab No-TaFe suvekoolis seekord õppida tantsutehnikat Bruno Caverna ja Inga Sterneri juhendamisel. Tantsuimprovisatsiooni oskusi arendavat tehnikat, mis kannab nime «leebe vastupanu», õpetab Marina Konovalova.

Taas saab arendada ka tantsuvideo- ja tantsufotograafiaalaseid oskusi. Selle eest kannavad hoolt Andrea Keizi ja Thomas Haentzscheli õpikoda.

Sisemise tasakaalu otsijad saavad armastatud meistri Kauko Uusoksa õpikojas taas tegelda qi gong’iga ning harrastada Alexis Steevesi käe all hommikujoogat.

Hoolimata eelnevast alajaotusest, on meie festivalile omane kultuuride ja kunstiliikide lõimumine ja põimumine. Niisiis tulge NoTaFe suvekooli! Et õpperühmad täituvad ootamatult kiiresti, soovitame huvilistel end aegsasti kirja panna. Suvekooli õpikodadesse saab registreeruda Noore Tantsu festivali kodulehel www.notafe.ee.