Filme hindas žürii, mille esimees oli legendaarne loodusfilmide tegija, Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli professor Rein Maran ning liikmed meediaõpetaja Alexei Alexeev, kooliteatri juhendaja Leo Uulma, eesti keele õpetaja Liis Ots ja kooli psühholoog Mari Heina.

Meeleolukaid tantsulisi vahenumbreid esitas tantsutrupp Sache, tantsutüdrukuid juhendab Tiina-Riin Uulma. Õhtujuhtidena astusid üles gümnaasiumi õpilased Magnar-Matteus Oder ja Mart Jõesaar.

Filmide vaatamine kestis ligi kaks tundi. Seejärel asus žürii filme hindama ja tunnistas peaauhinna vääriliseks lühifilmi „A-Piltnik", mille autor on Kert Paidre.

On lootust, et esmakordsest filmifestivalist kujuneb edaspidi traditsiooniline filmiüritus, mis hakkab toimuma igal aastal. Suur tänu kõigile, kes filmitöö festivalile esitasid, kohtumiseni järgmisel aastal!
______________________________________________________________________________

VÕITJAD

Parim telereportaaž

Tuuli Tohver „ Intervjuu Elis Piirsaluga" (Saue gümnaasium)

Parim horoskoop

Tuuli Tohver „Jäär" (Saue gümnaasium)

Parim muusikavideo

Jonas Jaansoo „Armastus" (Saue gümnaasium)

Parim TV saade

Ronja Marie Tepp, Birgit Tomson, Marleen Kose, Janar Bulak, Brita Riisaar, Rauno Rikand, Robi Pärnik „ Minu mees suudab" (Paldiski gümnaasium)

Parim lühifilm

Kert Paidre „A-Piltnik" (Saue gümnaasium)

ÄRAMÄRGITUD FILMITÖÖD

  • „ 22 Otti", Tallinna Läänemere gümnaasiumi 3. g klassi ühislooming
  • „Lõbusad pallid palmisaarel", Anastasija Mitjušova, Anastassia Poljakova, Anton Kurašov, Vitoria Tuvi (Tallinna Läänemere gümnaasium)
  • „Viis hädavajalikku asja, kui lähed metsa", Marco Sepp Tabasalust
  • „Kassi iroonia", Ester Sall ja Karol Säär Tabasalust

SUUR TÄNU TOETAJATELE: Saue gümnaasium, Saue linnavalitsus ja AS Sami

FOTOL: Filme hindas žürii, mille esimees oli legendaarne loodusfilmide tegija, Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli professor Rein Maran (paremal esimene) ning liikmed (vasakult) kooliteatri juhendaja Leo Uulma, eesti keele õpetaja Liis Ots, kooli psühholoog Mari Heina ja meediaõpetaja Alexei Alexeev. Foto: Sirje Piirsoo