Pillimänguoskusi jagasid Lembit Kirsipu ja  Tiit Korsar kitarristidele, Peep Pihlak basskitarristidele  ja Aivar Vassiljev trummaritele. Heli-tehnika võimalusi tutvustas Meelis Ots.

Vaatamata haruldaselt kuumadele rannailmadele olid pillihuvilised noored hommikust õhtuni õpitubades ja mängisid oma meelispilli. Haljala muusikutele on tulevikus ilmselgelt järelkasv olemas!

Oma oskusi näidati laagri lõpupäeva õhtul toimunud kontserdil. Kontsert oli mitme-külgne esitatud muusika-palade ja stiilide poolest. Noored esinesid nii oma ansamblikoosseisudes kui ka kohapeal moodustatud koosseisudes. Vürtsi lisas kontserdile õpetajate kaasa-löömine noorte ansamblites.

Kuigi kontserdile oli kogunenud sadakond kuulajat, oli see loodetust vähem. Eks oma osa selles oli ka headel rannailmadel ja ka suviste vabaõhuürituste rohkusel. Aga täname neid, kes ei pidanud paljuks tulla kuulama, millega nende lapsed või sõbrad- tuttavad vabal ajal tegelevad.

Tänu Leader tegevuspiirkonna MTÜ Partnerid juhatuse heakskiitvale otsusele tuleb projekti  rahastus  Leader programmi Teadmiste meede raames PRIA-lt.

MtÜ Ans.Ambel tänab Raivo Vidderit, kelle rahalisel toel sai laager toimuda, sest PRIA eraldab toetusraha alles peale ürituse läbiviimist ning kuludokumentide esitamist. Täname Virumaa Suurkööki meeldiva koostöö ja maitsvate toitude eest.

Samuti täname AS- i Viru Õlu toetuse eest. Viru Õlle karastusjoogid olid kuumadel ilmadel noortele pillimängijatele  asendamatud.