Täname

Muusika- ja näitlemise laagri suurtoetajateks on Leader-programm, Peipsi- Alutaguse Koostöökoda, Kaari Sillamaa Laste Kaunite Kunstide Kool, Raunoa OÜ, IN Klubi, 1182. Lisaks on projektile õla alla pannud Iisaku Gümnaasium, Iisaku Kunstide Kool, Iisaku Rahvamaja, Iisaku Vallavalitsus, Mäetaguse Vallavalitsus, Tudulinna Vallavalitsus, Illuka Vallavalitsus, ART konverentsitehnika, Kiikla Rahvamaja, FIE Toivo Avel, Iisaku Ehituspood.

Samuti aitasid meid mitmed eraisikud Mirjam Vinkler, Kristiina Kortin, Merle ja Margus Pikhoff jpt.

Ma ei jõua siin kõiki ära tänada, et see nimekiri tuleks liiga pikk, kuid olen püüdnud kõik nimed kirja panna meie kodulehel.

Samuti meie kodulehelt leiab pilte laagri kohta.
_________________________________________________________________________

Kui silm särab, on kõik võimalik!

Rauno Aveli eestvedamisel leidis aset tore ettevõtmine, mis tõi Iisakusse kokku näitlemise ja muusika huvilised noored. Nädal näidendiõppimist päädis laupäevaõhtuse muusikali etendusega rahvamajas. Nii palju publikut pole kutselised teatrid kuigi sageli kokku suutnud meelitada. Näidendis osales ligi nelikümmend noort, kelle sugulasi, sõpru, poolehoidjaid ja muidu huvilist külarahvas sai saal pilgeni täis. Jääb üle kiita noort inimest, kes selgest tegutsemise rõõmust asja ette võttis.

See oli üks suur töö, mis nõudis head meeskonda. Raunol õnnestus õiged inimesed kaasa haarata ja kõik toimis väga uhkesti. Võib kujutleda, kui palju mässamist oli juba kasvõi kostüümide kokku laenamisega või lavakujundusega või helitaustade loomisega, laulude ja tekstiga töötamisest rääkimata. Lõpuks sai kõik nagu päris ja lavale jõudis kaunis muinasjutt.

Näidendis osalesid ümbruskonna koolide õpilased, nii oli sarnaste huvidega noortel võimalus omavahel tuttavaks saada. Kes teab, mis sellest sünergiast veel edaspidi sündida võib. Sel korral oli aga publikul rõõm näha õnnestunud osatäitmisi.

Ega ma ei kahelnud, et nad nädalaga näidendi lavale saavad. Muusikalapsed ongi sellised, neil on viitsimist ja motivatsiooni ja kui juhendajatel silm särab, siis on kõik võimalik.

Pille Nagel


Armuvalus nõiamoor

Nuuskurhaid said kohe publiku lemmikuteks

Abiliste nimed ja tänusõnad loeti ette pärgamendirullilt