sky-runnereid
kasutada. Igal lapsel on võimalik endale põse peale saada armas

näomaaling või hoopis kätte põnev õhupalliloom. Päeva jooksul on ka rohkelt seiklemist, kuna osaleda saab nii orienteerumisel kui ka liikluse-teemalisel seiklusmängul.

Lõbusate noorte diskorite, tantsuliste etteastete vahele on pakkuda ka veidi tõsisem arutelu Haaslava valla liikleja sõbralikkuse teemadel. Igal huvilisel on võimalik avaldada arvamust ning pakkuda välja lahendusi.

Pärast staadionil veedetud päeva liigutakse edasi Priiuse seltsimajja noortepeole. Suvealguspeol pidutsetakse ajavahemikul 18.00-21.00.

Noorsootöötaja Riin Lumiste. Foto: Roiu noortekeskus

Juunist augusti keskpaigani on noortekeskuse ruumid suletud, aga tegevusi jätkub nii juunikuusse kui ka augustisse. Juunikuus oodatakse nii 7-10-aastaseid lapsi (10-15.06) kui ka 10-14- aastaseid noori (17-22.06) linnalaagrisse. Lisainfo leitav: http://www.taheklubi.eu/SuveTrall-2013

Tegelikult on suvel veel Haaslava valla noorte jaoks kaks suurt tegevust. Maanteeameti projekti raames tehakse koos noortega korda kaks bussijaama (Kurepalu, Roiu). Milliseks täpsemalt muutuvad bussijaamad on iga elaniku otsustada, kuna veel võib esitada kavandeid ideekonkursile „Sõbralik bussijaam." Tingimusteks on, et kavand/idee on liikluskasvatusega seotud, piisavalt noortepärane ning teostamine koostöös noortega võimalik. Kavandid/ideed võib saata meilitsi taheklubi@gmail.com. Lisainfo 51 32 672 (Triin Raudoja).

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali ja Šveitsi Vabaühenduste Fondi projekti raames oodatakse samuti ideid kogukonnalt, mida teha 1000 euro eest noortele valda. Tegemist peaks olema füüsilise asjaga, mida noored saaksid kasutada. Ideid saab vabas vormis edastada kuni 15.06 samuti meilitsi taheklubi@gmail.com. Lisainfo 51 32 672 (Triin Raudoja).