Pimedaks muudetud võimlas avas Ilvese rahvarikka peoõhtu meie küünaldega tants, kus maani valgetes riietes võimlejad liiguvad kahe põleva elektriküünla saatel, mis sai juba esimesel esinemisel Tooma Volli kontserdil suure aplausi osaliseks. Arvuka publiku ees esitasid sindikad esmakordselt ka suursuguse siniste lintide kava, saateks Straussi valss, mis teeks au igale ballile, aga mis nõuab esitamiseks väga suurt saali. Sindis oleks see gümnaasiumi suur võimla. Kolmandaks etteasteks meie poolt oli 5.-8.klasside kava juunis 2013 toimuval Pärnumaa võimlemispeol Vallikäärus. See kava valmis Sindi treeneri Margiti ja võimlejate koostöös.

Peo lõpetasid Hendrik Isand ja Robert Verlin tänavatantsuga ja said väga pika aplausi osaliseks. Kogu õhtu sisustas oma etteastetega vapiloom Ilves, kes sai hakkama ka keeruliste võimlemistrikkidega.

Traditsiooniliselt valiti sajase hääletusega laagi kõige abivalmis ja sõbralikumad võimlejad - ühepunktilise vahega olid need Elo Vent, Eliise Kull ja Pilleriin Karuse.

Samuti sai iga laagris osaleja kaasa paberilehe, kuhu peale olid teised laagrilised kirjutanud kõik selle hea, mida nad temas on märganud. Nii õpime nägema teiste inimeste häid külgi. Halbu näeb ju kordades paremini! Osati juba välja tuua konkreetsed põhjused, miks see või teine asi on hästi.

Õhtuseks ürituseks oli seekord Kristella Kuke sünnipäeva tähistamine, kus igaühel oli mingi üllatusülesanne. Etteastete lõppedes sõime Kristella ema valmistatud väga maitsvat kooki. Siinkohal tänud meie kõige aktiivsemale lapsevanemale Siiri Kukele! Tänud treeneritele Margit Schmidtile, Hendrik Isandale ja Kilingi-Nõmme spordihoone kollektiivile! Nagu alati, oli teie juures väga tore olla!

Jaanuarist töötab noortekeskuse käsitöö ja kunstiringi juhendajana Tiina Tõnismäe.

Tema kogemused kunstnik kujundajana: 2009 noortemuusikal „Kiviaja Kalle„ Endla Teatris - kujundus ja kostüüm; 2006 noortemuusikal Puujala Maali ja Silver Ükssilma sõda" Endla Teatri suurel laval- kujundus ja kostüüm; ESTO 2004 Riias- Valguspeo kunstiline kujundus-korraldus; 2002, 2003, 2004 Noorte tantsuetendused "Kivine armastus" ja "Legend Pärnu muulist". Pärnu vallikäärus ja vallikääru aasal ;2002, 2003, 2004, 2005,2006 Pärnu Keskaja Hansa Päevad; 2010 Rahvusvahelised Hansapäevad Pärnus; 2011,2012 MTÜ Pärnu Hansa Kultuurikoda ja Pärnu Hansapäevad; 2002, 2003, 2004 Pärnu Väike-Folk- muusika festival korraldus ja kujundus,2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 Jõuluvanade Konverents- korraldus ja kujundus; 1995 Rahvusvaheline noorteprojekt - muusikal "On the Way".

Kõik Pärnumaa laste ja täiskasvanute laulu- ja tantsupeod - kujundused alates aastast 1994 tänaseni; Pärnu Kunstide Maja kontsertide ja etenduste kujundused alates aastast 1994; Kujundanud väga palju suuremaid ja väiksemaid Pärnumaal toimunud näituseid, kontserte, näiteringide etendusi, aktuseid, vastuvõtte ja muid kultuurisündmusi.

Sindis tegime temaga koostöö muusikali "Ununenud muinaslugu" raames. "Estonia teatri noorte lauljate, kunagise selle teatri primadonna Therese Raide, gümnaasiumi õpilaste ja õpetajate koostöös valmis algupärane muusikal, milles lavakujundus ja kostüümid olid Tiina ja Mart Tõnismäe loodud. Projektijuhid olid Toomas Kuter ja Helle Vent. Stsenaarium - Toomas Kuter, muusika - armeenia päritolu Andranik Kechek. õpetajatest olid abiks Helle Salumäe ja Eneli Arusaar. Lavastas ja liikumise pani paika Meelis Sarv. Selle muusikaliga esineti erinevates kohtades üle vabariigi. Koostöö Tiinaga oli super ja jätkus ka edaspidi Pärnus. Soovime Tiinale palju jõudu meie noortega tegelemisel! Tere tulemast meie kollektiivi!