19. aprillil pidasime maha suure sünnipäeva peo. Noortekeskuse viiendat sünnipäeva tuli tähistama palju külalisi ja ligi 30 noort. Esinesid Impokraatese trupi poisid, kes suutsid luua tõeliselt vaba õhkonna nii noorte kui ka vanemate külaliste vahel. Pärast ametlikku osa sai alguse noortekaöö.

Südaööl lasid noored õhku 30 taevalaternat, mis lendasid koos heade soovidega tähtede poole. Kokkuvõttes oli sünnipäev meeldejääv ja tähtpäeva vääriline.

Kolm projekti

Mul on hea meel, et rahastust on saanud kolm projekti. Haigekassa projekti raames toimub 20. juunil esmaabi koolitus Raikküla noortekeskuse juures. Koolituse käigus mängime läbi erinevad situatsioonid ja iga osaleja saab olla nii kannatanu kui abiandja. Et ka kaugema kandi noored saaksid koolitusest osa, siis buss toob kohale ja viib tagasi.

Rapla maavalitsuse konkursil saime rahastust uue teleri ja X-boxi soetamiseks.

Leadrist sai rahastust projekt nimega „Suvi täis seiklusi" mille raames on plaanitud kuus väljasõitu.

28. juuni: ronimine Pahklas (järg eelmise aasta laskumisele samas kohas) ja Coca-Cola Plazas 3D filmi vaatamine (film selgub nädal enne sõitu).

5. juuli: Eesti Vabaõhumuuseum ja kardisõit Laagri kardikeskuses.

15. juuli: Rakvere linnus ja Aqua veekeskus.

8. august: Maanteemuuseum ja Aura veekeskus.

17. august: kanuusõit Vigala jõel. 21. august: Otepää seikluspark.

Kõikidele väljasõitudele saab end registreerida kaks nädalat enne väljasõitu, kuulutused ilmuvad noortekeskuse kodulehel ja facebooki lehel. Otepää seiklusparki saavad eelisjärjekorras need, kes on käinud ka eelnevatel väljasõitudel.

Kuna enamikku kohtadesse sõidame suure bussiga ja kohti on üle, siis saavad kaasa tulla ka kõik teised soovijad, kes tasuvad oma külastuskulud ise. Kõigil soovijatel võtta kindlasti enne ühendust kas kirjalikult või telefoni teel. Kui tekib kuupäevades muudatusi, siis panen need kohe üles nii kodulehele kui ka facebooki.

Soojade ilmade tulekuga läks ka noortekeskus üle suvistele lahtioleku aegadele: E-N 10-15, R-P suletud. Tavapärast bussiringi suvel ei toimu! Meie tegemistega saab endiselt kursis olla aadressidel http://www.raikkylaank.blogspot.com/ ja facebookis Raikküla valla avatud noortekeskus.

Oma registreerimissoovist võid mulle teada anda ka aadressil ank@raikkyla.ee või telefonidel 4864 424 või 5380 7562. Kaunist suve!