Koore juhatasid dirigendid Hirvo Surva, Tomi Rahula, Raul Talmar, Lauri Breede, Siim Aimla, Aarne Saluveer, Veronika Portsmuth ja Eri Klas, kelle taktikepi all noored laulmist tõepoolest nautisid. Erilised olid kooslaulmised nii noorte kui mõnevõrra vanemate popartistidega nagu Uku Suviste, Ott Lepland, Birgit Õigemeel, Maarja-Liis Ilus, Jaan Pehk, Tõnu Aare, Hedvig Hanson; Jaan Arder, Genka, Jaanika Sillamaa, Kristjan Kasearu, Koit Toome, Lenna Kuurmaa. Meeleoluka vahepalana esitas mõned laulud vokaalgrupp Estonian Voices. Esinemist nautisid mitte ainult noored, vaid ka solistid ja dirigendid, kes oma hilisemates intervjuudes peo õnnestumises ja vajalikkuses ei kahelnud. Pidu lõppes hilisõhtul.

Päev oli väga tihe ja väsitav, aga meeleolu oli kõigil laes. Noored olid väga tublid, keegi ära ei kadunud ega probleeme ei tekitanud. Suured tänud teile - Karen Isabel, Merily, Triin, Alice, Grete, Kärol, Joanna, Robert-Kevin, Koit, Kaarel, Erki, Madis, Aivar, Elin, Emely ja Liisa! Meiegi Margotiga poetasime endid noorte hulka ja laulsime kaasa!

Meiega kaasas olnud Margot Puštšenko aitas seltskonda kantseldada ning tegi peost suure hulga superfotosid. Kooride tegevustoetus võimaldas meile transpordi vajalike sõitude tegemiseks ning trükkida särkidele koori logo. Särgid trükkis kunstide kooli kunstiõpetaja Kaja Tina. Siin olgu öeldud, et särke on võimalik lasta trükkida ka neil, kes peoks ei jõudnud ja neil, kes soovivad noortekooriga liituda nüüd.

XXVI Üldlaulupidu toimub 2014. aastal, registreeruda tuleb juba õige varsti. Loodetavasti osalevad meie kooli noored koorilauljad sealgi. Vaim on igatahes valmis!