Vahepeal meie klubi mõned aastad ei tegutsenud ja kui uuesti alustasime, oli klubi nimi Happy People juba ära napsatud ja Järvamaale rännanud. Uueks nimeks sai linnast tulenev Sindila.

4H on kasvanud üheks suurima liikmeskonnaga organisatsiooniks Eestis. Ühingul on üle 1500 liikme ja tegutsetakse Pärnu-, Tartu-, Viljandi-, Valga-, Viru-, Jõgeva- ja Järvamaal. Kuna 4H väärtuseks on alati olnud vabatahtlikud juhendajad, on igas maakonnas hulk noorte käekäigu eest muret tundvaid inimesi või õpetajaid, kes on võtnud enda südameasjaks 4H klubi loomise.

Eesti 4H Pärnus tegutsevas peakontoris töötav tegevjuht Küllike Altenberg iseloomustab 4Hd laiapõhjalise noortele suunatud organisatsioonina, mis kaasab oma tegevusse nii lapsi, noori kui ka nende vanemaid. Altenbergi sõnade kohaselt on eesmärk olla avatud ja koostöövalmis ning areneda niikaugele, et noorel oleks oma koduvallas piisavalt oskusi ja võimalusi, et elukohta püsima jääda. 4H annab selleks noorele kaasa sideme kodukohaga ning oskuse ise toime tulla, õpetab initsiatiivikust ja ettevõtlikkust. Nii suvel kui talvel toimuvad laagrid Eesti eri paigus ning aastaringselt koolitused-seminarid. Organisatsiooni tegevusega liituma on oodatud igaüks, sõltumata hobidest, soost või oskustest.