Heakorrakuu ettevalmistamisel kaardistati Tallinna linnaosades linnale kuuluvatele hoonetele ning rajatistele tekkinud grafitit. Näiteks Kesklinnas tuvastati üle 80 puhastust vajavat objekti, nende hulgas linnaosa haldamisel või püsihoolduses olevad monumendid ja hooned ning Toompea vaateplatvormide trepid ja müüritised. Linnaosavalitsustel on plaanis puhastada nii sillad, tunnelid, vanalinna hooned, kultuurimajad kui ka noortekeskused. Eesti Energia lööb kampaanias kaasa puhastades elektrikilbid. Samuti on vastav ettepanek tehtud ka Eesti Raudteele raudtee viaduktide puhastamiseks. Eraomandis olevate hoonete ja rajatiste puhastamine on omanike kohustus. Grafiti olemasolust informeerib linnaosa valitsus nii hoone valdajat kui ka munitsipaalpolitseid.

Sodijate kahju kõrvaldamisekulud ulatuvad abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul kuni 30 tuhande euroni. „Linn jätkab null-tolerantsi suhtumist värvipihustiga huligaanide suhtes, kelle poolt tekitatud kahju likvideerimiseks peavad linn ja linnaelanikud kulutama kümneid tuhandeid eurosid aastas," ütles Sarapuu. „Peale kampaania lõppu tõhustatakse kindlasti järelevalvet Tallinnas ning sanktsioonid järgnevad ka omaniku kohustuste mittetäitmisele."

Infot heakorrakuu ürituste kohta leiab veebilehelt , vene keeles  või Tallinna abitelefonilt 1345.

Heakorrakuu tegevusi koordineerib Tallinna Keskkonnaamet. Tallinnas hakati ametlikult korraldama kevadisi heakorrakuid 21 aastat tagasi.