Naine meenutas, et kümne aasta eest käis Ohvri Tallis vilgas elu, aegade jooksul on koht korduvalt omanikke vahetanud, seda on kinni pandud ja lahti tehtud, siin on olnud probleeme avaliku korra tagamisega, mis mõistagi pole mainele soodsalt mõjunud. Nüüd on uus algus uute plaanide ja lootustega.

Kolme kuu eest hakkasid omanikud Ohvri Talli korda tegema. Esmalt sisustati korralik köök, mida siin varem õigupoolest polnudki. „Meil on ehtne gaasigrill, kus värske liha laavakividel küpseb," rääkis Saarna. Uue näo said tualetid ja pargi poole tehti uus terrass, kus on privaatne einestada.

Esimestel päevadel märkinud mõnigi külastaja, et Ohvri Tall on ju üldilme poolest samasugune nagu aastate eest, „aga andke meile aega", palub Saarna mõistmist. Ta juhtis tähelepanu suurele Norrast toodud laelühtrile, kui ühele nähtavale muutusele, kuid kõige suurem sisuline uuendus on, et siin pakutakse nüüd Türgi toite ja ka kokk on türklane. Menüüs on kebab, šašlõkk ja karree, mis on sööjatele tuttavad roogade nimetused, aga lauda tuuakse ka kiremitte sish ja coban kavurmasi või coban kofta, mille kohta menüü koos fotoga annab esmase selgituse ja sööja suu lisab lõpliku hinnangu.

Eelnevad tutvumisretked Märjamaa söögikohtadesse andsidki omanikele tõuke pakkuda Ohvri Tallis teistsugust kööki, kui mujal nähtud suhteliselt sarnane menüü, samuti otsustati lisada oma menüüsse ka erinevaid kokteile. Omanik on väga huvitatud klientide arvamustest, et toite ja teenuseid selle põhjal vajadusel muuta. Edaspidi tulevad ka menüüvälised pakkumised, mille kohta leiab infot seinatahvlilt. „Tulge ja proovige! Meie köök töötab reedel ja laupäeval varahommikul kuni kella neljani," kutsus Saarna maitsemeeli ergastama, lisades vabandavalt, et kogu menüü ulatuses ei pruugi alguspäevil veel kõiki roogasid olla.

Oma plussiks peab söögikoht suurust: siin on 104 istekohta, mis annab hea võimaluse pidada suuremaid koosviibimisi, olgu selleks siis pidu või peielaud. Igal nädalavahetusel hakkavad toimuma peod, reede õhtuti on sihtgrupiks nooremad külastajad, laupäeviti vanem publik. Korra tagamiseks on leping turvafirmaga. Pidude korraldaja esimene kogemus on see, et diskoritel on hooaja nädalavahetused juba planeeritud ja mõistlikku tasu küsivaid plaadikeerutajaid on raske leida. Diskoritele lisaks loodab Kristiina siia edaspidi ka bändid esinema saada.

„Alustame vaikselt ja võtame päev korraga. Maja oli halvas seisukorras ja kuigi siia on juba kulutatud hulk raha, ei ole jaksu, et kõike korraga hubasemaks teha. Märjamaal ja ümbruskonnas pole palju võimalusi väljas käia, Ohvri Tall on ruumikas ja stiilne koht, kus on ehe kõrtsimiljöö, mida tasub arendada. Meil on suur krunt, kuhu võiks ehitada kämpingudki. Soovime panna oma reklaamid suure maantee äärde, et läbisõitjad oskaksid meid üles leida. Ideaalis võiks Ohvri Tall saada Nõmme kõrtsi moodi kohaks," kõneles omanik Kristiina Saarna.