On märts......Aknalauad rohetavad juba praegu ja esimesed külvikastis tärganud taimekesed ootavad juba pikeerimist. Kes ise taimi ette kasvatada ei viitsi, võib lillepotti lihavõttemuru seemned külvata. Pühade ajal aitavad nad kindlasti meeleolu rõõmsamaks muuta. Pühadetunnet toetavad ka kirsi- ja õunapuuõied, kui oksad täna tuppa vaasi tuua.

Ka aias saab üht - teist ära teha. Praegu on õige aeg puude ja põõsaste lõikamiseks, aeg lendab kiiresti ja varsti on selle töö tegemiseks juba hilja.

On märts....Koolijütsid tunnevad rõõmu kevadvaheajast ja veedavad võimalikult palju aega värskes õhus, et koguda jõudu viimaseks jõupingutuseks käesoleva õppeaasta edukaks lõpetamiseks. Tore on, kui on võimalus vahepeal kusagil kaugemal ära käia, aga kui seda pole, siis saab vähemalt oma une vaheajal täis magada.

On märts.....Ja une täismagamisega tekib meil kõigil raskusi, sest nagu igal aastal, nii ka seekord, keerame kellad märtsikuu lõpus tund aega edasi. Esimestel hommikutel ei saa kuidagi aru, miks kell seitse nii hämar on ja miks silmad kuidagi lahti ei taha tulla. Aga mida aeg edasi, seda enam harjume uue ajaga ära ja õhtul oleme lausa õnnelikud, et päevavalgust meile kauem jagub.

Kena päikeselist kevadet meile kõigile!