4. oktoober - külastas sussiteater lasteaia ja algklassi lapsi etendusega „Susssepad"

5. oktoober - toimus koolis õpetajate päev, mille käigus said 8.- 9. klassi õpilased ennast proovile panna õpetajatena ning õpetajad tunda end õpilastena.

6. oktoobril toimunud vabariiklikul matkamängul kodutütardele saavutasid neljanda koha Liina Kruusement, Kirke Anton, Helina ja Liisi Välb

7. oktoober - Paide-Türi rahvajooksul osalesid Made-Marleen Maasi, Elis-Erika Maasi, Abigail Tikerpalu, Samuel Vilipõld, Daniel Vilipõld, Estelle Tikerpalu

8. oktoober - osales õpetaja Urmas Täht liikluskasvatuse koolitusel Paides

9.-11. oktoober - osales Kati Tsirk „Noorsootöötajate põhiteadmiste ja oskuste koolitusel" Tallinnas.

10. oktoober - külastasid leivanädala raames 1.-3. klassi õpilased koos õpetaja Niina Raitmaaga AS Euroleiba.

13. oktoober - Väätsal toimunud GPS mängust võtsid Taavi Tikerpalu juhendamisel osa kodutütred Abigail Tikerpalu, Liina Kruusement ja Liisi Välb ning saavutati esimene koht

18. oktoober - toimus 2.-3. klassi klassiõhtu ning kodutütardele koolitus „Kuidas ained reageerivad vees"

19. oktoober - keskpäevasel Sügiskontsertil sai iga klass esineda enda poolt valitud ja selgeks õpitud lemmiklauluga. Tehti esimese veerandi kokkuvõtteid ning toimus õppenõukogu.

Tublimateks õpilasteks esimesel veerandil olid:

2. klassis: Kõik viied- Abigail Tikerpalu, Samuel Vilipõld, Brent Bürkland Neljad ja viied- Sofia Bristol, Karolin Kons, Kirke Koppel,

3. Klassis: Neljad ja viied - Urmo Dikker

4. klassis: Kõik viied- Mari Einmann Neljad ja viied: Elsa-Pauliine Palu, Sten- Egert Liivak,

5. klassis: Neljad ja viied- Ege Orlovski, Liisi Välb

7. klassis: Neljad ja viied- Liina Kruusement ja Helina Välb

Päeva lõpetasid 6. -7. klassi klassiõhtu ning Tantsutuba.

22. oktoober - toimus kodutütarde eestvedamisel Peetri Koolis heakorrapäev. Suured tänud kõigile lastele ja nende vanematele, kes oma jõu ja tehnikaga olid abiks koolimaja ümbrust korrastamas!

23. oktoober - õpetaja Urmas Täht osales matemaatika õpetajate ainesektsioonis ning õpetaja Niina Raitmaa Avita kirjastuse koolitusel Tallinnas.

25. oktoober - toimus kunstiõpetajate koolituse 5. sessioon, millest võttis osa õpetaja Hedi Jürgen. Õpetajad Tuuli Järva ja Niina Raitmaa osalesid klassiõpetajate ekskursioonil Tallinnas.

26. oktoober - sotsiaalpedagoog ja huvijuht Kati Tsirk osales Järvamaa tervisefoorumil ning õpetaja Tuuli Järva kursusel „Õpetajalt-õpetajale."

27. oktoober - külastavad Reilika Reinla ja Peeter Ratassepp ja Kati Tsirk projekti "Kõik inimesed on väärtuslikud!" raames Tallinna Loomaaeda.

30. oktoober - Roosna- Allikul toimuval seminaril „Põhikooli lõpetaja teadlikult ellu", osalevad Reilika Reinla, Jaan- Markus Järva, Peeter Ratassepp, Kati Hummel ja direktor Janno Nau.


Oktoober lasteaias

03. oktoober tegime matka metsa. Väga porise tee kontrastiks sai nautida kena sügiskuues metsa.

04. oktoober käisime koolis, et osa saada „Suss seppade" etendusest. See oli ülivahva tantsuline lugu sõprusest ja koosolemise rõõmust.

08. - 12. oktoober tähistasime lasteaias leivanädalat. Mõlemas rühmas oli üles pandud leivapakendite näitus. Europagar saatis lasteaeda 6 erinevat sorti leiba (seemne-, nelja kuninga-, peen -, vormi-, tumedat-, rammumeesteleiba), mida lapsed said kõiki maitsta. Leivanädala lõpetasime reedel saalis. „Suure Peetri" rühm luges väiksematele ette oma seniõpitud luuletused, „Väikestel Peetritel"oli oma üllatus ka suurematele. Mängisime koos ringmänge ning maitsesime leiba.

Kõik lapsed said segada leivataigent ning maitsta nii kodust kaasatoodud leibasid, kui endaküpsetatut. Aitäh kõigile emadele, kes lasteaeda leiba küpsetasid!

16. oktoober oli lasteaias külas Nublu ja pritsumehed. Lastele tuletati meelde tuleohutusreegleid, koos Nubluga treeniti käitumist tulekahju korral. Lastele tutvustati tuletõrjeautot.

19. oktoobril said „Suure Peetri" rühma lapsed osa koolilaste sügiskontserdist.

27. oktoobril tähistatakse ülemaailmset Kaisukarupäeva. Nii on juba „Väikse Peetri" rühmas riiulitel rohkesti kaisukarusid ning ka „Suure Peetri" rühm valmistub suuremat sorti kaisukarude külaskäiguks.