Viljandimaa Arenduskeskuse missioo­niks on professionaalsete tugiteenustega toetada era- ja avaliku sektori organisat­sioonide ja üksikisikute arendustegevust, tõsta piirkonna konkurentsivõimet. Kes­kus on avatud koostööks kõikidele asu­tustele, ettevõtetele ja inimestele, kes toe­tavad meie missiooni.

Oleme toeks nii ettevõtjatele, kodanike­ühendustele kui ka omavalitsustele koha­likku arengut toetavate ideede elluviimi­sel ja omavahelise koostöö arendamisel.

Keskus tegeleb igapäevaselt ettevõtjate, mittetulundusühenduste ja kohalike oma­valitsuste tasuta nõustamisega. Nõustame ettevõtluse ja mittetulundusliku tegevuse alustamist, arendusprojekte ja äriplaane. Anname infot toetusprogrammide kohta. Algatame ja oleme partneriteks maakond­likes projektides. Osaleme ümarlaudades, korraldame koolitusi ja infopäevi.

Lähiajal korraldame ettevõtjatele ap­rillis seitsmepäevase alustava ettevõtja baaskoolituse, mittetulundusühingute­le märtsis sotsiaalse ettevõtluse koolitu­se, aprillis MTÜde baaskoolituse ja mais teenuste delegeerimise koolituse. Lisaks toimub I pool- aastal mitmeid koolitusi ja teabepäevi vabatahtliku tegevuse tee­madel.

Huvilised saavad meiega soovi korral ühendust ja end nõustamisele eelregist­reerida numbritel 433 0593 (ettevõtlus), 433 0446 (mittetulundusühingud) ja 433 0591 (tegutsevad ettevõtted, omava­litsused).

Viljandimaa Arenduskeskus asub Vil­jandis Vabaduse plats 6 I korrusel, avatud äripäevadel kell 9.00-17.00. Täiendavat infot teenuste kohta saab kodulehekül­jelt www.viljandimaa.ee/arenduskeskus.