Nii õlle- kui ka siidrivaliku põhimõtteks on, et tavalises kaupluses müüdavat massikaupa ei pakuta. Küll on aga rõhku pandud erinevatele kinketoodetele. Saadaval on erinevad komplektid klaasidega ja ilma. Võimalus on olemasolevast valikust ka oma lemmikõlle jaoks sobiv õlleklaas soetada.

Eestis on toimumas tõeline õllerevolutsioon ning seetõttu on poes saadaval ligi 100 kohalikku käsitööõlut. Nende valik on pidevalt ajas muutuv, sest tänaseks on Eestis koos nn mustlaspruulijatega juba üle 30 erineva tootja.

Mustlaspruulija on õllepruulija/ kaubamärk, kellel oma pruulikoda ei ole ja kes õlletootmiseks seda rendib või siis pruulikoda omavate pruulijatega koos ühispruule teeb. Maailma tuntuimad “mustlased” on Mikkeller ja To: Ol, kelle õlled on loomulikult ka Õlleköögi valikus.

Kõigile, kellel on huvi mõne ürituse tarbeks suurem kogus õlut tellida, saab Õlleköök teha spetsiaalse pakkumise. Õlleköögi kaudu on võimalik tellida ka õllekoolitusi ja degustatsioone!

Eesti esimese õllesommeljee Kristjan Markii kommentaar: “Väikesed õllepoed nagu Viimsi Õlleköök on vajalikud eelkõige neile, kel sügavam huvi avastada uusi maitseid ja leida kõrgema kvaliteediga õllesorte laiast maailmast. Väikeste poodide eelis seisneb nende valiku erilisuses ja fookuses, mistõttu jõuavad sinna ka väiksemad tootjad ja eripruulid, mis suurte poekettide valikutesse ei jõua kunagi. Peale õlle leiab sealt veel hulga kvaliteetseid siidreid ja kangemaid napse, mille valik ei jää alla kirjule õllevalikule.”