Olümpiatõrviku panid peo alguses põlema maja töötajate hulgast va­litud parim sportlane Kaidi Tugedam ja loosi tahtel parim sporditüdruk Adeli Ilves. Peategelasteks olid raamatu "Karupoeg Puhh" tegelased: Jänes, Konn, Puhh, Notsu, Iiah ja Öökull. Judo treener Heinar Suur koos oma hoolealustega näitasid maadlusvõtteid. Võimlemiskavadega esinesid iluvõimlemistüdrukud ja Nuki kavaga lasteaia koondrühm.

Pärast etteasteid anti kõigile võimalus ennast kehaliselt proovile panna. Lapsed ja lapsevanemad said valida viie erineva spordiala vahel: jalgpall, hüpped, iluvõimlemine, visked, püüdmised, triatlon. Igale spordialale järgnes väike magus amps.

Queeni laul "We are the Champions" kutsus kõiki tagasi autasus­tamisele. Kõigile lastele jagati välja medalid ja diplomid, parimad said auhinnad. Peaauhinna võitis Hanna Liisa ema Sigrid, kes oskas õigesti vastata küsimusele, mis kuupäeval algavad sel aastal olümpia­mängud Londonis.

Õhtu naelaks kujunes Täpitriinu rühma isade etteaste. Adeli, Iko, Sanderi, Taivo ja Aveli isad esinesid püramiididega. Usun, et nende lust ja pealehakkamine said eeskujuks ka teistele lapsevanematele.

Terves kehas terve vaim. Kohtumisteni järgmisel õppeaastal!