I koht - õuna piparmündi keedis - Põltsamaa Ametikool

II koht - maasika-mango moos - Viljandimaa Kodukant

III koht - metsmaasika toormoos - Viljandimaa Kodukant

eripreemia - karusmarja-porgandimoos MTÜ Tuhalaane

Parimad soolased:
I koht - Kuldne lillkapsas - Kuhjavere Külaselts
II koht - Nohusurm - Pärnumaa Kodukant
III koht - Vägevsalat - Pärnumaa Kodukant
eripreemia - Särtsukurgid - Pärnumaa Kodukant

Olustvere hoidistemessi raames toimunud Maalehe hoidisekonkursi parimad:
Salatite kategooria: Amsterdami sibul (Riina Luik)
Kastmete kategooria: Vürtsmoos tomati ja punase pipraga (Jana Luigend)
Mooside kategooria: Kuldne sügis (Olustvere TMK)
Kompottide kategooria: Maaka ananass (Eda Kaunissaar, Tori Naisseltsing Lained)
Ahhaa kategooria: Angervaksaõie siirup (Urve Mukk)
Maalehe hoidisekonkursi üldvõitja: Kuldne sügis (Olustvere TMK)

Zürii koosseis: mitmekordne Olustvere hoidistemessi konkursi võitja, Mädapea mõisa perenaine Marika Vartla, Olustvere TMK toitlustuse õpetaja Marika Kaska, hoidisteraamatu „Kodused hoidised" üks autoreist Malle Peterson, Olustvere Maanaiste Seltsi liige Karin Abel, Viljandimaa perenaine Lagle Vilu, Eesti Päevalehe ajakirjanik Margit Tõnson ning Targu Talita endine ja praegune toimetaja Vivika Veski ning Jana Rand.

Kaks retsepti Urve Mukilt Tire talust.

Sireliõite marmelaad

Vaja on:
2-3 peotäit värskeid sireliõisi
1 liiter vett
200 ml roosat või punast veini
800 g moosisuhkrut

Tee nii:
Puhasta sireliõied rohelistest lehtedest.
Keeda õisi veini ja 1 l veega 4-5 minutit, kuni sirel oma värvi vette on jätnud.
Kurna.
Sega sisse moosisuhkur ja lase 4 minutit mulisedes keeda.
Kiiresti purki ja sulge õhukindlalt.

Aromaatne angervaksasiirup

Vaja on:
25 angervaksa õiekobarat
1 kg suhkrut
1 l vett
25 g sidrunhapet

Tee nii:
Pane õied nõusse. Keeda suhkrust ja veest siirup. Vala kuumalt õitele. Lisa sidrunhape.
Lase seista 3 päeva jahedas. Kurna ja pane pudelisse.
Sega veega ja saad mõnusa suvejoogi. Talvel lisa siirupit kuumale veele ja saad aromaatse tee.