Karavaniga ringisõitmine on nende pere jaoks nii enesestmõistetav puhkamisviis. Ta näitas nende isiklikku matkaautot, millega on kogu Euroopa läbi sõidetud. See väga kvaliteetsetest materjalidest valmistatud Itaalia mudel pole enam uus, kuid näeb jätkuvalt väga hea välja. Kõigis neis "ratastega hotellides" on tilluke ruum väga otstarbekalt planeeritud. Seega on oma öömaja alati olemas, reisil on vaja vaid parkimiskoht leida.

Aleksandr tõmbas võrdluse, et kui enne masuaega osteti endale haagis, siis nüüd on hakatud neid rohkem rentima. Ta soovis, et Märjamaa valla inimesed teaksid rohkem nende firmast ja soovitas siit ka sõidukeid rentida.

Vana autobaasi tohutu territoorium veel väga pilkupüüdev pole, aga tasapisi tegutsetakse selle nimel, et ka hooneid ja ümbrust korrastada. Alustatud on töökojast, kus on lapitud auklikku põrandat, varsti võetakse põhjalikult ette hoone lekkiv katus.

Omanikud on rahul, et siinses töökojas on palju ruumi ja nad ei pea toimetama mõnes pealinna kitsukeses garaažis, ruumikus õigustab, et töökoht on kodulinnast 65 km kaugemal. Noor mees on haagissuvilate ja matkaautode hooldamist praktiseerinud Hollandis ja Saksamaal. Ta ütles, et seal on need sõidukid väga populaarsed. Aleksandr naudib oma tööd, kui ta putitab järjekordset haagist või matkaautot. Otsekui boonuseks on head emotsioonid, mida annavad suitsupääsukesed, kes talle nii väga meeldivad. Linnud tunnevad end töökojas turvaliselt ja lendavad lahtistest ustest sissevälja.

Otsekui reisiteema jätkuks astus Märjamaa Nädalalehe toimetusse sisse meremees Aleksandr, kes andis teada, et temal on üle 60 Euroopa eri linna või riigi kaardi. Internetis on küll võimalik kodutööna oma reisi ette valmistada, aga mees soovitas kaarte ka temalt küsida - siis pole kohale saabudes vaja esmalt hakata linna kaarti otsima, vaid see on juba käepärast.