"Märg ja nuttis, naabrid ei saanud aru, mis lahti," teatas Aita Mölder eile hommikul Facebookis. "Praegu hea inimene kuivatas ja proovib kohvikoorega toita. Ei tea, mis edasi saab?"

Eile õhtul teatas niutsuva ja märja koera leidja Pille-Riin Kajamäe Facebookis, et kutsikas on ema juures tagasi. "Tänan jagajaid ja annan teada, et koeraema on nüüdseks leitud ja kutsikas tema poolt omaks võetud! Loo positiivse poolena ei olnud seekord tegu väärkohtlemisega, vaid leidsime õige ema, kes oli kodust eemale sünnitama jooksnud. Lõpp hea, kõik hea."

Kutsika ema elab leidmiskoha lähedal ühe eaka naise ja tema tütre juures.

Täna läks Aita Mölder vaatama, kuidas kutsikal läheb ja eile hästi lõppenud lugu võttis teise pöörde. Majas elav naine talle kutsikat näidata ei tahtnud. “Küsisin: kus te ta panite? Ta vastas, et lasime välja jooksma. Ütlesin, et see laps ju ei jookse, silmi pole peas,” kirjeldas Mölder.

Omanik jättis ise kutsika surema, täna uputas ta tagasitoodud koerapoja

Läänlane sai täna poeginud koera omanikuga rääkida. Lugu osutus algsest veelgi jõhkramaks.

Ta tunnistas, et tema koer poegis eile ja ta viskas ise vastsündinud kutsika Kopli tänavale rohu sisse surema. Kui kohalikud elanikud kutsika ema juurde tagasi tõid, uputas ta kutsika.

Täna hommikul poegis tema koer taas, seekord oli kutsikas surnud. Selle kutsika viskas naine prügikonteinerisse.

Pikemalt loe Läänlasest.