Õpetajaid asendasid 9. klassi lapsed Merle Kappak  (ajalugu, vene keel), Marelle Minn  (1. ja 3. klassi õpetaja), Liina Mäesepp  (loodusained), Kimmo Kuru (direktor) ning koos Timo Krangolmiga  eesti keel ja kirjanduse õpetaja. Kuna 9. klassis on vähe õpilasi, olid abiks veel Tormi Kevvai  (inglise keel), Tiina Annuk  (2. ja 4. klassi õpetaja), Evi Liiva (matemaatika).

Tundide andmine läks hästi, lapsed olid arvatust vaiksemad, kuigi oli ka neid, kes eputasid ega tahtnud midagi teha. 5.-6. klassi muusika tundi olid tulnud ka „mänguõpilased“ ja õpetajad Merle, Kimmo ning Timo pidid neile kõigile sobivaid laule leidma. Kiideti 5. klassi õpilasi, kes olid eesti keele tunnis väga tublid ja tegid usinalt proovikontrolltööd. Algklassides tundi anda oli ka rahulik, kuigi I klass vajas hästi palju juhendamist.

Peale tunde mindi õpetajate tuppa kooki sööma. See kook oli väga hea. Rääkisime oma päeva muljetest. Kõik olid väga rahul, kuigi õpetajaks ei tahtnud keegi saada, sest õpilased ajavad ikka vahel närvi.

Meie arvates oli huvitav ja tore päev. Selliseid päevi võiks mõni veel olla.