Õpetajate päeval ikka kingitakse õpetajatele midagi. Mõtlesi­me meiegi, et mida kinkida. Lilled närtsivad kiiresti ära ja kaart on ka liiga tavaline. Seepärast otsustasimegi kinkida õpetaja­tele midagi kasulikku ja tervislikku. Oleme ju tervist edendav kool. Nii kinkisime igale meie kooli õpetajale tervisliku porru või suure porgandi, mis olid pärit õpetaja Kaie aiamaalt. Sel­lel aastal kasvasid nii porgandid kui ka porrud eriti suureks ja võimsaks. Loodame, et kingitus valmistas õpetajatele rõõmu.

Pärast võimu üleandmist 6.klassi õpilastele pidid uued õpeta­jad asuma oma kohustusi täitma. Direktoriks oli Helen. I klassi õpetaja Eneli. II klassi õpetaja Taisi-Susanna. III klassi õpeta­ja Reelika. IV klassi õpetaja Marianne. V klassi õpetaja Taimar. Esimene tund tuli läbi viia kooli saalis endistele õpetajatele. Nendega oli päris palju tegemist, sest nad olid väga sõnakuul­matud. Aga lõpuks saime kenasti hakkama. Järgnesid tunnid klassides, kus uued õpetajad proovile pandi. Mõni õpetaja proovis õpilasi maiustustega premeerida, mõni kasutas kava­lust. Aga hakkama saadi kenasti, sest koolimajas oli päris vaik­ne. 6. klassi õpilaste üksmeelne otsus peale õpetajate päeva oli, et õpetajaks nad küll ei hakka. See olevat väga raske amet.

Suure üllatuse valmistasid meile Taimar oma emaga. Nad kin­kisid 6. klassile ilusa teemakohase tordi, mille peal oli pilt 6. klassi õpilastest. Aitäh selle ilusa üllatuse eest!

6.klassi juhataja Kaie Tali