Seoses laste arvu kasvuga muutus 1958. aastal lastesõim lastepäevakoduks, mille juhatajaks sai Silvi Kelt. Üks rühm asus siis isegi endises Internaatkooli majas esimesel korrusel.

1959. aastal kolisid lapsed endisest Internaatkoolist järgmisesse majja, s.o. Sadama tn. 4. Lastepäevakodu hakkas tööle juba kolme rühmaga: imikud, väikelapsed ja 3-4-aastased. Juhatajaks oli siis Aino Jõgi, tema järel Asta Paasik ja hiljem Laine Ratassepp, 1963. aastast sai juhatajaks Vaike Palomets.

Paljud vahendid meisterdasid lapsed ja kasvatajad ise ning hoolitsesid ka lasteaia lillepeenarde eest.

1964 tuli lastepäevakodu juhatajaks Neeme Mets, samas algas ka uue ajakohase lasteaiahoone planeerimine ning ehitamine, mis valmis 1974. aastal. Maja oli mõeldud kuuele rühmale ning mahutas kuni 140 last.

1977. aastast juhatas Orissaare lasteaeda Juta Traumann, tema poolt tuli idee, et ööpäevase lastehoiu lapsed lähevad koju ka kolmapäeval. Raskusi oli tol perioodil katlakütjatega - katlamaja torud ummistusid ja lõhkesid sageli.

1984. aastal sai juhatajaks Anne Voitk. Uudne oli õpetamismetoodikate muutus: õppimistundides kasutati akvaariumimeetodit. Sellega seoses „vooris kontrolle" pidevalt ustest sisse ja välja.

1987 asus lastepäevakodu juhatama Leili Aau. 1991./1992. õppeaastal läks lastepäevakodu valla alluvusse ja esimest korda jäi üks esimene klass veel üheks aastaks lasteaeda. 1999. aastal muudeti lastepäevakodu ümber lasteaiaks ja samal aastal valiti aasta õpetajaks meie majast Õie Pärtel. Lasteaia saalis alustas tegevust beebikool.

2004. aasta sügisest juhatab lasteaeda Saida Kuusk. Nii ajaratas ringi käib ja lasteaial 55 ongi täis. Meenutame siis aprillis koos ühiseid lasteaiapäevi ja tähistame sünnipäeva.