Teistest koolidest tulid meile õppima veel Lorette Martin (5. kl), Marko Paat (6. kl), Eero Eks, Marek Judanov, Paula Lebedev ja Anne-Mai Runtal (7. kl)

Sügis algas meile väga sportlikult. 4. septembril toimus Haapsalu linna staadionil spordipäev. Sportliku päeva lõpetasime huvitava õppepäevaga Lääne-Eesti Päästekeskuse Haapsalu komandos ja Haapsalu politseijaoskonnas. Kiur Klippberg tutvustas politsei tööd, tehnilisi vahendeid ning näidati uurija tööks vajalikke erinevaid vahendeid. Andres Kaljura rääkis päästeteenistuse tööst ja näitas lastele selleks vajaminevat tehnikat. Päev oli küll üsna pikk ja väsitav, kuid siiski väga huvitav.

Septembikuu lõppes sügisnäitusega, mille seekordseks teemaks oli „Minu nunnu". Lapsed tõid kauneid kompsitsioone nii lehtedest, õuntest, kõrvitsatest kui ka muudest sügisandidest.

Oktoobri alguses on trditsiooniks saanud loomakaitsepäeva tähistamine. Päeva muutis põnevaks see, et kõik lapsed võisid kaasa võtta oma päris lemmiklooma. Kooli toodud tibud, 2 papagoid, küülik, vee- ja maismaakilpkonn, minihamster, tšintšilja, 2 vahvat koera, tigu, 2 rotti ja 2 hamstrit tekitasid terveks päevaks just väikeste seas elevust ja põnevust. Nii mõnigi laps arvas, et loomad võiksid kas või iga päev koolis olla.

Oktoobrikuu esimesel reedel oli terve maja saginat ja elevust täis, sest toimus õpetajatepäev. 9. Klassi õpilased kehastusid õpetajateks ja andsid noorematele tunde. Ka uutele „õpilastele" toimusid erinevad ained.

Kehalises kasvatuses pandi proovile õpetajate sitkus ja osavus, kunstiõpetuses voolimisoskus ja viimases tunnis teadmised. Päeva lõpus kiitis uus direktor Gerhard õpetajaid ja anti üle ka tunnistused, millega kinnitati, et õpetajad ikka sobivad lapsi õpetama.

Sellel aastal valiti meie koolis „Aasta Õpetajateks" kehalise kasvatuse õpetaja Renno Silde ja treener Kadi Paaliste.

Õpetaja Renno on lahke, abivalmis, sportlik ja mõistev. Ta on väga aktiivne spordivõistluste korraldaja ja ka osaleja. Tema eestvedamisel on saavutatud maakondlikel spordivõistlustel häid ja väga häid tulemusi saalihokis, rahvastepallis, lauatennises, suusatamises, jalgpallis ja ka HEV õpilaste spordipäeval. Lisaks igapäevasele tööle koolis omandab ta Tallina Ülikoolis magistrikraadi. Kolleegide seas on ta väga hinnatud kaaslane ja on nakatanud ka teisi õpetajaid sportliku entusiasmiga.

Teiseks „Aasta Õpetajaks" valiti võrkpallitreener Kadi Paaliste, kelle juhendamisel on õpilased maakonna parimad nii poiste kui ka tüdrukute seas ning jõudnud lausa vabariiklikule tasemele. Kadi on korraldanud juba mitmeid aastaid võrkpallilaagreid, mis on laste seas väga populaarsed ja alati oodatud. Õpilaste seas on Kadi väga populaane ja lugupeetud. Tänu temale oskavad lapsed hinnata rohkem oma ajakasutamist, meeskonnatööd ning seatud sihtide poole püüdlemist.

Nii Kadi kui ka Renno Oru SC Spordiklubi juhatuse liikmed ning kuuluvad Oru Vallavolikokku.

15. oktoobril tähistasime Oru Kooli 109. sünnipäeva. Hommik algas piduliku aktusega ja päeva lõpus toimus lõbus võistlus õpetajate ja õpilaste vahel. Võistlused toimusid 11 erineva alal-näiteks puhuma sulge, ehitama klotsidest võimalikult kõrge torni, ajama ajalehega räime, suusatama, kandma spagettidega makarone ja palju muud huvitavat. Seekordses võistluses jäid peale õpetajad. Pärast mõõduvõtmist sõime ühiselt sünnipäevatorti.

Meie tublid I veerandi õpilased, kes õppisid ainult hinnetele „5" - Christopher Kampmann, Henrieth Kampmann, Veronika Laanes, Johanna Loorens, Mia Mai Muru, Luise Türnpu, Lauri Veltmann, Hanna-Liisa Viitmaa, Rebeka Villakov, Lisete Lääts, Risto Ollema, Lisett Mary Aasma, Anna-Brett Aviste, Janela Palmiste, Mihkel Türnpu, Lorette Martin, Mikk Naar, Margus Paaliste

Hinnetele "4" ja „5" õppisid: Joosep Altmets, Karmel Lääts, Ragnar Ait, Eero Eks, Kaitlyn Lääts, Martten Tiitsma, Alexander Sovetov, Doris Altmets, Dinara Khalilova, Mihkel Orav, Andreas Peikel. 1. klassis veel hindeid ei panda, kasutatakse ainult hinnanguid.