Kui Teevil avakõne peetud, saime nautida meeliergutavat eeskava. Nimelt kunagine "kohalik" Kadi Saks sõitis Raplamaalt oma võimlemisrühmaga "Liblikad" meile esinema. Kava oli väga vahva ja särav. Laval  nägime spagaate, sildasid ja mida kõike veel. Silmapaistvale kavale aitasid  kindlasti kaasa kaunid ja kirkad kostüümid.
Foto: Junnumaa Kuukiri

Kadi Saks meenutas aegu, mil Koongas võimlesid tema juhendamisel Genely Paabut ja Janeli Künnap.

Siis tuli aeg vanematel saalist lahkuda, sest ootamas oli Ave Eero loenguga „Oska olla õnnelik". Kuulajad said sealt positiivse laengu ja päris palju ainet edasi mõtlemiseks.

Samal ajal korraldasid saalis Mirjam Pikkmets Kaas, õed Grete ja Annika Urbel lastele maastikumängu. Lastel oli ülesannetega päris palju pusimist. Südantsoojendav oli vaatepilt, kus suuremad aitasid väiksemaid nagu üks suur pere. Kindlasti annab sellele kaasa suure peres kasvamine. Igapäevaselt abistatakse nii vanemaid kui ka väiksemaid õdesid, vendi, see on endastmõistetav.

Lõpuks jõudis kätte aeg maitsva laua ümber koht sisse võtta. Kookide valik oli nii rikkalik, et kõike ei jõudnudki maitsta. Võin siiski kinnitada, et kõik proovitu maitses väga hästi ja tegi kõhule pai.

Ühiselt Mirjami, Grete ja Annika juhendamisel tantsiti ja lauldi perekonniti.

Teevil olid pisikestele osalejatele päeva lõpetuseks üllatused, mis abikaasa Reinu abiga said ruttu uued omanikud.

Jääb tõdeda ainult üht, oli taas kord tore päev, mis jääb suurtele peredele kauaks meelde.

Tänusõnad Teevile, kes taas sai väga sooja ja südamliku üritusega hakkama. Suured tänud ka Koonga Vallavalitsusele, kes alati ulatab võimaluste piires oma abikäe.

Muidugi ei oleks pidu ilma osalejateta.  Teile kõigile ka suured, suured tänud, et leidsite aega tore päev koos veeta. Kaunist kevadet kõigile!