Multifilmide tegelastest ilmusid publiku ette näiteks Miki ja Minnie, Käsna Kalle, Simpsonid, Lotte, Kass Oggy, Karlsson, Merineitsi, Alice imedemaal jt. Elektriteemast esitles Xa elektrijumalat, kelle küljes süttisid etteaste lõpus värvilised tulukesed. XIa kujutas stepslit, tervet ja katkist pistikupesa ning näitas ilmekalt, mis jutub, kui kasutada katkist pistikutpesa. Publikul oli seekord kõike parem jälgida, sest ehitatud oli kõrge poodium, mida mööda esinejad liikusid.

Loomade voorus tulid lavale Tom and Jerry, Mutionu, kaelkirjakud, lepatriinud, jänesed, karud, siga, lehmad, toonekurg, aga ka paabulinnusulgedega peoloom jt. Poliitilise alltekstiga oli XIIa numbris (vene) karu, kes kandis Putini maski. Esitusele lisas vürtsi venekeelne poplaul, kus naine igatseb endale sellist meest nagu Putin. Korralikku tööd sobiva taustamuusika valimisel olid teinud kõik esinejad. Lustakas oli XIa siga vardas: kartulikottidesse riietatud noormehed kandsid õlal roigast, mille küljes kõlkus täistopitud „siga", õungi hambus.

Žürii hindas lahenduste puhul loovust, lavalist liikumist ja taaskasutust. Nagu varasematel aastatel tuli seegi kord tõdeda, et kahjuks vuhisetakse liiga kiiresti publiku eest läbi ja oma „lugu" jääb üldjuhul jutustamata või napiks, kuigi ilmekaid detaile ja humoorikaid hetki nägi ka siis. Noorematel on raske vanematega sammu pidada, kuigi nad annavad oma tubli panuse. Sestap tegi žürii ettepaneku hinnata edaspidi V ja VI klasse eraldi grupis. IX klass võiks kuuluda juba gümnaasiumiga samase vanuseastmesse.

Kahe vooru kokkuvõttes pälvis nooremas astmes võidu ja 50 eurot VIIb klassi Simpsonid, kes ilmusid lavale nagu filmis ja laval kõlas ka saksofonimäng. Teise preemia ning 15 eurot sai IXb kilekleidiga Alice imedemaal; taaskasutuse eriauhinnaga tunnustati VIIa Merineitsit ja VIc esitatud tegelasi.

Gümnaasiumiastmes sai võidu ja 50 eurot XIa. Nende esitatud siga vardas ning stepsel ja pistikupesa jäid silma mõlemas voorus. Teise preemia ja 15 eurot pälvis Xa oma peoloomade eest. Eriauhinna said XIIa klassi Putin ja Mati Kaal ning XIIb lepatriinud.„Outmo:d on in," tõdes direktor Andres Elmik, tänades õpilasi toreda moeõhtu eest.