Mida peaks sellises olukorras Padise printsess tegema? Tasapisi ise edasi olles pannakse vastu tahtmist mehele. Aga räägiks õige ära kaks õekest, Vasalemma ja Nõva, ning püüaks kolmekesi valitseja plaanile vastu seista? Parem mitte juttu teha, muidu peavad veel imelikuks ja nõrgakeseks! Pealegi valitsejale pole see plaan meele järele. Ehk läheks Keilale kaasaks? Keila on tagasihoidlik ja ilus, kuigi veidi kaugel ja mitte kõige nutikam. Näib päris hea plaan, aga mis siis saab koolidest? Mis juhtub otsustamisega laiemalt? Äkki osutub prints väga enesekeskseks?

Või läheks hoopis Paldiskile mehele? Paldiskist saab tulevikus jõukur, kuigi aru on tal veidi poolik ja asukoht Padise printsessi jaoks väheke kummaline - suuremast osast vallast viib sinna meretee. Aga see eest rikas, nafta ja gaasi jõed muudkui voolavad... Ehk suisa Haapsalule kosja ühes Rannarootsi õekestega? Haapsalu on kaunis ja üllas, aga hing ja mõistus on tal kuidagi valitsejast eemal. Eks liignaiseks Padise Haapsalule jääks, aga sellel on isegi oma võlu olemas. Nende mõtete saatel uinus kaunitar taas. Tema une ajal hakkas Nõva esimese hooga hoidma Rannarootsi poole ning Vasalemma põtkis heitlikult Keila suunal.

Uinuv kaunitar, ärka! Pane kirja küsimused, mis määravad su elu. Kuidas kasvavad ja õpivad su lapsed erinevate kaasadega? Kuidas saab arendatud elukeskkond? Milline kaasa tuleb parima kaasavaraga? Millisel kaasal on kõige tervem mõistus? Küsimustele tuleb ruttu leida vastused. Aga sina tukud.