29. novembril algusega kell 16
. Kontserdil esinevad nii praegused kui endised õpilased ning mängib ansambel Apelsin.

Üritus toimub Paide spordihallis. "Ega mujale mahukski, arvatav piduliste arv kirjutatakse kindlasti neljakohalisena," ütleb Paide Gümnaasiumi Seltsi esimees Andres Jalak, 47. lennu lõpetaja.

"Otsustasime, et seekord saame tagada istekoha oma lennu lauas vaid etteteatajatele. Ainult nii suudame vältida seda segadust, mis tekib tuhande inimese paigutamisel, kui kolmandik neist pole endast eelnevalt märku andnud."

Jalak soovitab kõigi lendude aktiivsematel võtta endiste klassikaaslastega ühendust.

Neile, kes eelregistreerivad end enne 23. novembrit, on osavõtutasu 20 eurot, hilinejatele 30 eurot. Tasuta saavad peole vilistlased, kes on lõpetanud 1969. aastal või varem, ning kõik endised õpetajad.  

Täiendav info kooli kodulehel www.paidegymn.ee. Registreerimine kooli kantseleis Paide 72712, Aiavilja 3, Tiina Pihl, telefon 3849070, kool@paidegymn.ee

Ehkki eestikeelset kooliharidust hakati Paides andma juba 1835. aastal pastor Hammerbecki algatusel, siis gümnaasiumihariduse andmise alguseks loetakse 1909. aastat, mil loodi Paide Tütarlaste Gümnaasium.

Kool muudeti 1918. aastal Tütarlaste Reaalkooliks ja Poeglaste linnakoolist sai samal aastal Paide Poeglaste Reaalgümnaasium. 1924. aastal need koolid ühinesid ja sellest aastast loetakse tänaseni ka kooli lõpetajate lendude numbreid.