Võistlustöid hindas neljaliikmeline žürii, kuhu kuulusid Paide ÜG fotoringi juhendaja Andrus Kopliste, Järva Teataja peatoimetaja Merili Nikkolo, Paide valla abivallavanem Jane Kiristaja ning Anna Raamatukogu juhataja Ene Riistan. Žüriiliikmetele olid hindamiseks vaid fotod ilma autorite nimesid nägemata.


Žüriiliikme Andrus Kopliste sõnad „Vanemas vanusegrupis on muidugi tase märgatavalt kõrgem, on väga huvitavaid võttenurki ja on tajuda, et ennem on ikka mõeldud/vaadatud ja siis nuppu vajutatud. Nooremas vanusegrupis on ka tase võrdlemisi hea. Osalejad on tublisti edasi andnud seda ilu, mis meie ümber on, kuid tihtipeale jääb paljudele märkamata. Soovin fotokonkursile igati tuult tiibadesse ja kindlasti on fotograa .a selline hobi, mida saab õppida palju aastaid. Kaunimad õnnestumised ei tohiks jääda koju arvutisse vaid võiks rippuda seinal, noortekeskusest kuni vallamajani."


Võistlusele saadeti sel aastal 57 fotot, millest žürii poolt parimaks hinnatud 28 fotot on kokkupandud näitusel vaatamiseks üleval Anna Vaba Aja Majas terve maikuu.


Õnnitlen võitjaid ja soovin kõigile head ilu märkamist!