Mehe abikaasa Jekaterina loodab abi sotsiaalmeediast ning postitas eile Facebooki järgmise sõnumi:
Täna, 12.10.14 toimus röövimine Paide linnas, Karja tänaval kella 03.00-04.00 ajal. Röövijad: 2 neiut ja 2 noormeest, eesti keelt kõnelevad, kes peksid jõhkralt (eriti neiud) minu abikaasat ja võtsid talt ära KARRIMOR seljakotti, musta-halli värvi milles olid järgmised esemed: peegelkaamera NIKON D5100, objektiiv Sigma 17-70/ 2.8, välk Nishin 822, väliskõvaketas A-DATA 1Tb, musta värvi lukuga ja kapuutsiga Jack&Jones pusa, Dolce&Gabbana pruuni värvi meeste kosmeetikakott hügieenitarvetega. Mehele on tekitatud sääreluumurd ning muud marrastused ja hematoomid, enamasti pea piirkonnas.
Kui keegi peaks omama infot röövitud esemete kohta, või annab röövijateni/esemeteni viivat infot, saab vaevatasuks suurt tänu, mis ei piirdu ainult käe pigistusega!

Infot võita edastada sõnumitesse või e-postile: jekaterina.burenkova@gmail.com

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Grak ütles Delfile, et sellest juhtumist on politseid teavitatud, kuid see ei ole käsitletava röövimise vaid kehalise väärkohtlemisena.

"Esialgse info kohaselt kõik päris nii ei ole nagu allpool kirjeldatud. Kuna juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust, siis täiendava info väljastamise pädevus on prokuratuuril," Grak.