Maagiat toob õhtusse mustkunstnik Meelis Kubo. Meelis Kubo on mustkunstnik, kes on alates 2006. aastast jahmatanud suuremaid ja väiksemaid publikuid nii Eestis kui võõrsil, esinenud erinevates telesaadetes ning kirjutanud mustkunstialaseid artikleid ja raamatuid. Meelis on teinud koostööd mitmete teatritega ning on Cabaret Rhizome'i üks residentmustkunstnikest. 2010. aastal saavutas Meelis Kubo Eesti lähivaate mustkunsti konkursil 1. koha ning 2011. aastal pärjati ta rahvusvahelisel meistrivõistlusel Abrakadabra lähivaate kategoorias 3. kohaga

Poeetilis-koomilise pilguheite inimese südamesse ja selle toimemehhanismidesse teeb Dreek Stuudio tantsuetendusega NII VALGE SÜDA. Idee ja lavastus: Renate Valme. DREEK STUUDIO on kunstide sümbioos - teater, tants, liikumine, muusika, video jms. Stuudio on erinevatel teatri- ja tantsufestivalidel pälvinud hulgaliselt auhindu . Festivalil Koolitants on vabatantsude kategoorias pälvitud laureaadi tiitel koguni 7 korral.

Paide noortest muusikutest koosnevat ansamblit Stora Magnara teame seni Rock 'n rolli viljelejatena. Seekord astuvad nad aga kõigi üllatuseks esmakordselt publiku ette unplugged kontserdiga.

Koos musitseerivad aastalõpupeo Rosanna Lints ja Lauri Lugu. Rosanna saavutas tuntuse tänavu saatesarjas Eesti otsib superstaari, kus ta pälvis 3. koha, Lauril on hulga auhinnalisi kohti nii Paide, Järvamaa kui meestelauluseltsi lauluvõitlustelt.

Pidu juhivad noormehed Tallinna Vanalinna Hariduskollegiumist - Karmo Nigula ja Jonathan Peterson. Mõlemad noormehed tegutsevad ka kooli teatritrupis. Mullu pärjati trupi esitus Prantsusmaal toimunud teatrifestivalil kolme auhinnaga, kusjuures Paide poiss Karmo sai parima meesnäitleja preemia.

Tänavune aastalõpupidu on välja kuulutatud maskipeona. Olgu see ühtaegu väljakutse, põnevus ja salapära. Tore oleks kui peoline ise endale meelepärane maski meisterdab või hankib. Kel aga selleks mahti pole saab maski laenutada peo hakul kultuurikeskusest.

Tänavuse aastalõpupeoga kaasneb traditsiooniliselt šampanja ja melu ja üllatuslikult mõned „krutskid".

Gruppidele alates 6-st inimesest on kehtib piletiostul soodustud 10 % . Samuti on piletiostjatel veel võimalik broneerida tantsusaali rõdule laud ja teha kohvikult Treegel lauale ka söögi-joogitellimus.

Kohtume Aastalõpu maskipeol 30. detsembril Paide kultuurikeskuses.
Piletid müügil https://www.piletimaailm.com/performances/28882