Ehitusprojekti tegemine on nüüdseks käsil ja selle kohaselt tuleb vabaõhulavale ümmarguse kujuga ca 10m x 10m kokkupandav lava ning kaldanõlvale võimalikult suur hulk eemaldatavaid istepinke (viimase kolmandiku pinkide kohale kerge katusealune, pinkide vahele graniitkillustikuga rajad). Esinejaid teenindav hoone peab mahutama lisaks puhke- ja riietusruumile ka laoruumi istepinkide ja lava konstruktsioonide jaoks. Metsa serva ehitatakse piknikulauad koos grillimisalustega, mille juurde viib üle olemasoleva kraavi sillake. Lisaks rajatakse korralik elektrisüsteem välisvalgustuseks, müügipunktide elektriga varustamiseks, teleülekanneteks jne. Valmistatakse ette ka maa-alad teisaldatavate tualettide ning prügikonteinerite tarbeks.

Rekonstrueerimistööde hulka kuulub muudki: jalgteed ja -rajad, sõidutee, metsa äärde laste mänguväljak, raudteetammi haljastus, jõeäärse kallasraja korrastamine, supelrand lava kõrvale jne.

Kui vabaõhulava ümberehituse projekt on valmis, taotleb vald raha ehitusega alustamiseks. Eeldatakse, et kõik tööd saavad valmis viie aasta jooksul.